τα-πιο-iconic-nike-air-force-1-είναι-σχεδιασμένα-από-τον-virgil-a-225657
©Louis Vuitton

Ο Virgil Abloh, ο μέχρι πρότινος creative director του οίκου Louis Vuitton, έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2021, γεμίζοντας θλίψη τον κόσμο της μόδας. Η συνεισφορά του στη βιομηχανία, καθώς και οι δημιουργίες του, αποτέλεσαν από την πρώτη στιγμή έμπνευση και τον κατέστησαν έναν από τους δυναμικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης μόδας. Παρότι είχε πολλά να δώσει ακόμα, ο σχεδιαστής μας κληροδότησε μεγάλο μέρος του οράματός του μέσω της δουλειάς του, στην οποία συγκαταλέγεται και η συνεργασία του με τη Nike στον σχεδιασμό των πιο cool Air Force 1 του brand.

Τα πιο iconic Nike Air Force 1 είναι σχεδιασμένα από τον Virgil Abloh-1

Τα Nike Air Force 1 x Louis Vuitton από τον Virgil Abloh καταφθάνουν στα καταστήματα τον Ιούνιο του 2022 μαζί με μια σειρά από ψηφιακές ενέργειες που θα συνοδεύσουν το παγκόσμιο λανσάρισμα. Λίγο πριν από αυτό, θα υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας. Τα σχέδια της συλλογής είναι δίχρωμα (πράσινο και λευκό, μπλε και λευκό), μαύρο σουέντ, neutral toned, metallic χρυσό και ολόλευκα. Αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η ταυτότητα του οίκου Louis Vuitton που αποτυπώνεται σε κάθε παπούτσι, είτε με logos, είτε με το κλασικό καρό print.

Τα πιο iconic Nike Air Force 1 είναι σχεδιασμένα από τον Virgil Abloh-2

Πριν από το επίσημο λανσάρισμα, ο οίκος διοργανώνει έκθεση στο Greenpoint Terminal Warehouse της Νέας Υόρκης αφιερωμένη στη συγκεκριμένη συνεργασία. Σαράντα επτά custom made παπούτσια θα παρουσιαστούν, ενώ θα ακολουθήσει και πάρτι με performance από τον 21 Savage.

Διαβάστε επίσης | Oι 5 low budget αγορές του Μαΐου

MHT