μακριά-μαλλιά-6-hairstyles-για-να-τους-δώσετε-στυ-247713
©George Angelis/Shot by Gio

Τα μακριά μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το φθινόπωρο 2022 είδαμε να επιστρέφουν δυναμικά και στα catwalks, μετά τη μεγάλη κυριαρχία του bob haircut. Τα μακριά μαλλιά είναι effortless και δυναμικά, πολλές φορές όμως μπορούν να δείχνουν φλατ. Αυτό διορθώνεται με το κατάλληλο layered κούρεμα που χαρίζει όγκο και με το σωστό hairstyling. Από sleek buns, μέχρι χαμηλά ponytails, ο οδηγός της Vogue περιλαμβάνει easy to style χτενίσματα για να χαρίσετε στυλ στα μακριά μαλλιά σας, χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε με εργαλεία θερμότητας.

To Chanel approved ponytail

Στην συλλογή του οίκου Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, είδαμε ένα πολύ κομψό και εύκολο χτένισμα, ιδανικό και για το γραφείο και για μια glam εμφάνιση. Πρόκειται για ένα low ponytail το οποίο σταθεροποιείται με μια μεγάλη μπαρέτα αντί για λαστιχάκι. Αυτό το hairstyle ταιριάζει περισσότερο σε ίσια μαλλιά.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-1
©Getty Images

Curly hair

Ένα glamorous hairstyling ιδανικό για μακριά μαλλιά, βγαλμένο από τα 80s. Δημιουργήστε έντονες μπούκλες σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, ενώ για έξτρα όγκο η χωρίστρα τοποθετείται στο πλάι.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-2
©Hunter Abrams

Bubble pigtails

Ένα χτένισμα που είδαμε στο catwalk του Giorgio Armani για την Άνοιξη 2023. Αρκεί να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό ponytail και στη συνέχεια να δημιουργήσετε πολλά μικρά bubbles με διάφανα λαστιχάκια, κατά μήκος της αλογοουράς.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-3
©Acielle/Style du Monde

Το half updo

Πιάστε μερικές τούφες από το επάνω μέρος των μαλλιών σας και στερεώστε τες πίσω με μια μεγάλη μαύρη κορδέλα. Επιλέξτε σατέν ή βελούδο για ένα πιο glamorous αποτέλεσμα.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-4
©George Angelis/Shot by Gio

Τα sleek buns

Το χτένισμα για να πείτε αντίο στις bad hair days. Εφαρμόστε ένα τζελ λείανσης στα μαλλιά για ένα ολόισιο εφέ και στη συνέχεια πιάστε τα σε ένα χαμηλό bun στο ύψος της βάσης του αυχένα.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-5
©Hunter Abrams

Με πλαϊνή χωρίστρα

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ξανά τάση, με την έγκριση της Gen Z. Για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας μια ημέρα που δείχνουν φλατ, απλά δημιουργήστε μια βαθιά πλαϊνή χωρίστρα.

Μακριά μαλλιά: 6 hairstyles για να τους δώσετε στυλ-6
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Δίχρωμο μανικιούρ: Είναι το trend of the moment

MHT