χτενίσματα-και-κουρέματα-όλες-οι-viral-τάσ-197758
©Gigi Hadid/Instagram

Τόσο τα fashion shows για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22, όσο και οι τελευταίες εμφανίσεις στο street style και το Instagram, επιβεβαιώνουν πως αυτά είναι τα hair looks με τη μεγαλύτερη απήχηση τώρα. Χτενίσματα που μας γυρίζουν ξανά στις δεκαετίες των 90s και 00s, αξεσουάρ μαλλιών που αλλάζουν στυλ με μια κίνηση, edgy κουρέματα που γίνονται viral στο Tik Tok, natural χρώματα μαλλιών, ακόμα και η θέση της χωρίστρας, είναι μερικά από τα hair trends αυτής της σεζόν.

Η Vogue προτείνει τα trending χτενίσματα και κουρέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το χειμώνα.

Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα-1
©Dua Lipa/Instagram

Τα butterfly clips στα μαλλιά

Αρχικά σημειώστε πως οι πεταλούδες είναι το στοιχείο που μπαίνει δυναμικά τόσο στη μόδα, μέσα από patterns, όσο και στα χτενίσματά μας με τη βοήθεια των girly clips που θα γίνουν τα new essentials του χειμώνα.

Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα-2
©Anne Laure Mais/Instagram

Wavy μαλλιά με χωρίστρα στη μέση

Η Generation Z έχει απορρίψει την πλαϊνή χωρίστρα, επιλέγοντας μόνο middle part. Τα μαλλιά είναι ανάλαφρα, με φυσικούς κυματισμούς που δημιουργούνται χωρίς ψαλίδι. Απλά αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή αν χρειάζεται μπορείτε να τα πιάσετε σε μια χαλαρή πλεξούδα.

Τα καστανά μαλλιά

Η Hailey Bieber πριν από λίγες ημέρες άφησε τα California blonde μαλλιά της, για μια ζεστή καστανή απόχρωση με λεπτά babylights. Αυτό μας αρκεί για να επιβεβαιώσουμε πως είναι καιρός να στραφούμε προς πιο σκουρόχρωμους τόνους αυτό το χειμώνα.

Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα-3
©Debby Ryan/Instagram

Το wolfcut κούρεμα

Η Billie Eilish και η Barbie Ferreira, τόλμησαν αυτό το κούρεμα με τα έντονα layers και τις αφέλειες. Όσο αμφιλεγόμενο και αν μας φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι σίγουρα μια τάση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, κερδίζοντας όλο και περισσότερες φαν.

Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα-4
©Gigi Hadid/Instagram

Τα mini locks

Υιοθετήστε το στυλ της Gigi Hadid και πιάστε τα μαλλιά σας σε ponytail ή bun, αφήνοντας δυο λεπτές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Αυτό το cool χτένισμα μας έρχεται από τη δεκαετία του 2000 και βλέπουμε πως αρέσει πολύ.

Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα-5
©Bella Hadid/Instagram

To spike bun

Τα σινιόν του χειμώνα είναι εμπνευσμένα από τα 90s και είναι spiky, μοιάζουν δηλαδή αρκετά αιχμηρά, όπως το hairstyle που είδαμε στο στυλ της Bella Hadid.

Διαβάστε επίσης | Backcombing: Το απλό τρικ για φυσικά πλούσια φρύδια

MHT