πυκνές-αφέλειες-είναι-το-κούρεμα-του-χ-197693
©@vicdeangelis

Μια αναδρομή στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 21-22 αρκεί για να καταλάβει κανείς πως οι μακριές και πλούσιες αφέλειες είναι το κούρεμα που θα ζητηθεί περισσότερο από τις γυναίκες φέτος. Σε αντίθεση με την καλοκαιρινή εκδοχή τους, τα λεγόμενα «κουρτινάκια», οι αφέλειες του χειμώνα είναι statement, πυκνές και σούπερ κουλ. Το στιλ τους δεν τους αφήνει περιθώριο να περάσουν απαρατήρητες, και είναι το ίδιο ωραίες τόσο στα ίσια, όσο και τα σγουρά μαλλιά – ναι ο μύθος που θέλει τις αφέλειες να μην ταιριάζουν στα curly haircuts επιτέλους καταρρίφθηκε.

Το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο που θα κουρευτούν. Ο ειδικός που θα εμπιστευτείτε λοιπόν θα πρέπει να μελετήσει το πρόσωπό σας, λαμβάνοντας υπόψιν τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες σας και με βάση αυτά να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τελικό ζητούμενο είναι να είναι μακριές, πυκνές και όχι ντεγκραντέ. Το μήκος τους φτάνει μέχρι τα φρύδια ή για τις πιο τολμηρές και λίγο πιο κάτω – εδώ σημειώστε πως πρόκειται για ένα κούρεμα που θέλει αρκετή συντήρηση για να είναι επιτυχημένο. Παρόλα αυτά, αν το υιοθετήσετε δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

Από τον οίκο Versace, στον Chanel και τη Victoria Beckham, οι πιο πολυσυζητημένες πασαρέλες ανέδειξαν beauty looks με πρωταγωνιστές τις αφέλειες και όπως καταλαβαίνετε έχουμε ήδη πειστεί να τις δοκιμάσουμε. Παρακάτω, ανακαλύψτε τα hairstyles που μας άρεσαν περισσότερο και τολμήστε την αλλαγή:

Πυκνές αφέλειες: Είναι το κούρεμα του χειμώνα-1
©pixelformula
Πυκνές αφέλειες: Είναι το κούρεμα του χειμώνα-2
©pixelformula
Πυκνές αφέλειες: Είναι το κούρεμα του χειμώνα-3
©pixelformula
Πυκνές αφέλειες: Είναι το κούρεμα του χειμώνα-4
©pixelformula
Πυκνές αφέλειες: Είναι το κούρεμα του χειμώνα-5
©pixelformula

Διαβάστε επίσης | Backcombing: Το απλό τρικ για φυσικά πλούσια φρύδια