8 δροσερά χτενίσματα με αφέλειες που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

8 δροσερά χτενίσματα με αφέλειες που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
GettyImages-684259216

Ακόμα και οι πιο διστακτικές φέτος τόλμησαν τις αφέλειες. Η ανάγκη για αλλαγή μετά την καραντίνα, οι parisian chic εμφανίσεις που μας έδιναν συνεχώς ιδέες, αλλά και το γεγονός πως οι αφέλειες πια έχουν τόσα διαφορετικά στυλ, όλα αρκούσαν για να θέλουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας. Πώς θα κάνουμε styling όμως τώρα το καλοκαίρι, χωρίς εργαλεία θερμότητας, ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε διακοπές;

Τα χτενίσματα που συγκέντρωσε η Vogue ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και μας προτείνουν εναλλακτικές ιδέες για looks με αφέλειες, που γίνονται σε λίγα λεπτά. Άλλωστε σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάνουμε παραπάνω χρόνο από τις διακοπές μας.


©Getty Images

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό bun και αφήστε τις αφέλειες ατημέλητες στο μέτωπο. Με ελάχιστη ποσότητα hairspray στις άκρες, μπορείτε να δώσετε στις αφέλειες πλαϊνή φορά, όπως η Bella Hadid για να μην πέφτουν στα μάτια σας.


©Getty Images

Τα curtain bangs είναι η επιλογή των Γαλλίδων και της Alexa Chung. Εμπνευστείτε από το ατημέλητο χτένισμά της, πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα low bun και αφήστε ελεύθερες κάποιες πλαϊνές τούφες.


©Getty Images

Η Monica Bellucci δεν αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της ούτε το καλοκαίρι. Απλά προσέχει ώστε οι αφέλειές να δείχνουν πάντα περιποιημένες.


©Getty Images

Αν έχετε σγουρά μαλλιά, αφήστε τα φυσικά και κάντε το ίδιο και με τις αφέλειες.


©Getty Images

H Penelope Cruz με ponytail και αφέλειες σε red carpet εμφάνιση. Μπορούμε όμως πολύ εύκολα να δημιουργήσουμε το χτένισμά της και στην καθημερινότητά μας.


©Getty Images

Κοντό καρέ με αφέλειες, ένα στυλ που πολλές γυναίκες υιοθέτησαν φέτος αφού είναι σούπερ τάση. Απλά δώστε στα μαλλιά σας ατημέλητο στυλ για να δείχνουν ανάλαφρα και καλοκαιρινά.


©Getty Images

Το χτένισμα της Emily Ratajkowski δεν απαιτεί καν προσπάθεια, απλά πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά και στερεώστε τα με πολλά τσιμπιδάκια.


©Getty Images

Αυτό που πρέπει να προσέξετε με τις κοντές αφέλειες, είναι πως τονίζουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως η μύτη ή τα φρύδια.

 

Διαβάστε επίσης | 8 δροσερά ponytails για να είστε stylish όλο το καλοκαίρι

Scroll to Top