από-το-κοντό-στο-μακρύ-καρέ-πώς-θα-κάνε-185886
©Getty Images

Τα μεταβατικά μήκη ίσως είναι και τα πιο δύσκολα ή άχαρα. Παλιότερα ίσως και να φοβόμασταν να κόψουμε τα μαλλιά μας κοντά ακριβώς για να αποφύγουμε αυτή τη δύσκολη ενδιάμεση κατάσταση μετά, όταν δηλαδή αποφασίσουμε να μακρύνουμε ξανά τα μαλλιά μας. Η Taylor Hill όμως είναι η απόδειξη πως μπορούμε να τολμήσουμε αυτό το μεταβατικό μήκος, από το κοντό καρέ στο μακρύ και μάλιστα να δείχνει πολύ stylish.

Πέρυσι το καλοκαίρι η Taylor Hill έκανε στα μαλλιά της ένα γαλλικό κοντό καρέ κούρεμα που θέλησαν πολλές γυναίκες να αντιγράψουν γιατί είχε αυτό τον ανεπιτήδευτα chic αέρα που έχουμε ταυτίσει με τις Παριζιάνες και είναι τόσο δροσερό και κατάλληλο για το καλοκαίρι. Φέτος όπως είδαμε και στην εμφάνισή της στο φεστιβάλ των Καννών, διανύει αυτή την ενδιάμεση περίοδο που προσπαθεί να μακρύνει τα μαλλιά της μέχρι να φτάσει το μακρύ καρέ, το γνωστό δηλαδή lob haircut.

Από το κοντό στο μακρύ καρέ: Πώς θα κάνετε τη μετάβαση;-1
©Taylor Hill/Instagram

Πώς θα κάνετε styling στο μεσαίο καρέ κούρεμα;

Η Taylor Hill δημιούργησε μια έντονη πλαϊνή χωρίστρα στο κούρεμά της για να προσθέσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της. Δημιούργησε επίσης χαλαρούς κυματισμούς ώστε το χτένισμά της να δείχνει πιο καλοκαιρινό. Το αρχικό κοντό καρέ κούρεμα της Taylor Hill είχε ανάλαφρα layers, τα οποία διατηρούνται και τώρα, δίνοντας κίνηση στο χτένισμά της. Τα layers επίσης δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα messy hairstyle, ενώ για να το πετύχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και προϊόντα με αλατόνερο που δημιουργούν τα πολυπόθητα beach waves  στα μαλλιά.

Από το κοντό στο μακρύ καρέ: Πώς θα κάνετε τη μετάβαση;-2
©Getty Images

Φαίνεται λοιπόν πως το κοντό καρέ είναι ένα κούρεμα ιδανικό ακόμα και αν κάνετε πολλούς μήνες να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας, αφού ακόμα και στη διάρκεια που μακραίνει διατηρεί το στυλ του. Όπως ήδη γνωρίζουμε το bob θα είναι σούπερ τάση και το φθινόπωρο, οπότε μπορείτε να το υιοθετήσετε από τώρα ή αμέσως μόλις γυρίσετε από τις διακοπές σας, για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Διαβάστε επίσης | Γαλλική κοτσίδα: O οίκος Chanel την μεταμόρφωσε με αυτόν τον τρόπο

MHT