7-χτενίσματα-για-να-αντιμετωπίσετε-τον-186908
©Getty Images

Αν ανήκετε στις γυναίκες με μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, το καλοκαίρι σίγουρα αναζητάτε ιδέες για να τα χτενίσετε και να παραμείνουν στη θέση τους όλη την ημέρα, παρά τη ζέστη και την υγρασία. Χτενίσματα που θα υιοθετήσουμε και όσο παραμένουμε στην πόλη, αλλά και στις διακοπές ή στην παραλία. Φυσικά δεν πρόκειται για περίπλοκα hairstylings, αλλά για ανάλαφρα χτενίσματα που θα δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling και θερμότητας.

Για ακόμα μια φορά οι σταρ και οι street stylers έγιναν η πηγή έμπνευσής μας και συγκεντρώσαμε υπέροχες ιδέες για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-1
©Getty Images

Πιάστε όλα τα μαλλιά προς τα επάνω σε ένα ψηλό και σφιχτό κότσο. Αν χρειαστεί απλώστε και ένα προϊόν λείανσης για τις ατίθασες φύτρες ή τις μικρές τριχούλες.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-2
©Getty Images

Για ένα πιο edgy χτένισμα που θα μπορέσετε να υιοθετήσετε και σε μια βραδινή έξοδο ή σε μια πρόσκληση σε γάμο, πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ponytail, περιστρέψτε τα γύρω από τη βάση και αφήστε την άκρη ελεύθερη.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-3
©Getty Images

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό ponytail, το οποίο μπορείτε να διατηρήσετε σε πιο χαλαρή γραμμή.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Για το τέλειο μποέμ στυλ στην παραλία, φορέστε στα μαλλιά σας μια μπαντάνα ή ένα μεταξωτό μαντίλι. Έτσι θα αντιμετωπίσετε και τις bad hair days.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-4
©Getty Images

Εκτός από το ψηλό bun, υπάρχει και ο χαμηλός κότσος που μπορεί να είναι χαλαρός, αλλά και πιο elegant σε στυλ μπαλαρίνας.  Ένα ακόμα καλοκαιρινό χτένισμα ιδανικό για κάθε περίσταση.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-5
©Getty Images

Αν έχετε μακριά μαλλιά με τάση να φριζάρουν, εφαρμόστε ένα προϊόν λείανσης στο επάνω μέρος του κεφαλιού και πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ανάλαφρο ponytail.

7 χτενίσματα για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στυλ-6
©Chiara Ferragni/Instagram

Τις ημέρες με έντονη υγρασία, απλά δημιουργήστε στα μαλλιά σας πολλά λεπτά πλεκτά κοτσιδάκια.

Διαβάστε επίσης | Πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας; Ο hair οδηγός της Vogue