πριν-μετά-3-ιδέες-για-να-αλλάξετε-τα-μα-195613

Τα μοντέλα που παρακολουθούμε στα catwalks της fashion week, βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τα trends. Έχουν πρόσβαση στους κορυφαίους hairstylists και δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την εικόνα τους. Γι’ αυτό και αποτελούν έμπνευση καθώς αναζητάμε την επόμενη αλλαγή στο κούρεμα ή το χρώμα μαλλιών μας.

Τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, πολλά μοντέλα τόλμησαν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους, επανεφευρίσκοντας πραγματικά τον εαυτό τους. Πρόκειται για ριζικές διαφοροποιήσεις στο χρώμα και το κούρεμα, που αποδεικνύουν πως το ιδανικό hairstyling μπορεί να καθορίσει το στυλ μας.

Βλέποντας αυτές τις μεταμορφώσεις, σίγουρα γίνεται πιο εύκολο για τις περισσότερες από εμάς να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε όντως σε ένα νέο κούρεμα ή ένα χρώμα μαλλιών διαφορετικό από τα συνηθισμένα μας.

Πριν

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-1
©Getty Images

Μετά

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-2
©Getty Images

H Vittoria Ceretti εμφανίστηκε στο show το5 οίκου Versace με εντελώς διαφορετικό hairstyling. Άλλαξε το mullet και πιο 80s κούρεμά της και το καστανό χρώμα των μαλλιών της, με μια πλατινέ απόχρωση και ολόισια μακριά μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο μας απέδειξε πως μπορούμε να τολμήσουμε τη μετάβαση από το καστανό χρώμα στο ξανθό.

Πριν

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-3
©Getty Images

Μετά

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-4
©Givenchy

H Fran Summers μέχρι πρόσφατα είχε υιοθετήσει μια honey απόχρωση και μήκος μέχρι τους ώμους. Στην πρόσφατη Fashion Week όμως την είδαμε με μακρύ καρέ κούρεμα και πλατινέ χρώμα. Η συγκεκριμένη έβαψε και τα φρύδια της στην ίδια απόχρωση για τις ανάγκες του show, καλύτερα όμως να το αποφύγετε καθώς το πρόσωπο θα δείχνει πολύ χλωμό.

Πριν

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-5
©Getty Images

Μετά

Πριν & Μετά: 3 ιδέες για να αλλάξετε τα μαλλιά σας τώρα-6
©Getty Images

H Cara Taylor είχε ταυτιστεί με ένα ίσιο καρέ κούρεμα. Αυτή τη φορά όμως στο show των Proenza Schouler, την είδαμε με bowl cut με αφέλειες και πολύ πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της. Μια αρκετά μεγάλη αλλαγή που όμως της ταίριαξε πολύ και έδωσε ένα edgy look στην εικόνα της.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τη Gigi Hadid που στο Met Gala 2021 εμφανίστηκε με σκούρο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, αφήνοντας και επίσημα πίσω το καλιφορνέζικο ξανθό της.

Διαβάστε επίσης | Over the knee μπότες: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που είναι τάση τώρα

MHT