ίσια-μαλλιά-10-κουρέματα-για-όγκο-και-κί-193280
©Getty Images

Τα ολόισια μαλλιά μπορεί να μην έχουν πάντα όγκο, είναι όμως πάντα λαμπερά καθώς αντανακλούν το φως, οπότε μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακά. Το ιδανικό κούρεμα είναι φυσικά αυτό που μπορεί να δώσει στα ίσια μαλλιά όγκο και κίνηση, ανάλογα με την πυκνότητα της τρίχας. Το μυστικό είναι φυσικά τα layers που κάνουν ακόμα και τα πολύ μακριά μαλλιά να δείχνουν ανάλαφρα, αλλά ακόμα και η θέση της χωρίστρας έχει σημασία και φυσικά το χρώμα ή οι ανταύγειες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν ένταση. Τα κουρέματα που προτείνει η Vogue απευθύνονται σε κάθε σχήμα προσώπου και κάθε τύπο μαλλιών, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-1
©Getty Images

Ένα καρέ κούρεμα και λίγο ρετρό, που φτάνει ακριβώς κάτω από το πιγούνι. Για να πετύχετε το στυλ της Hailey Bieber ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τις άκρες ολόισιες. Για να τις γυρίσετε ελαφρώς προς τα έξω χρησιμοποιήστε σίδερο μαλλιών ή σεσουάρ.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-2
©Getty Images

Η Penelope Cruz έχει μακριά ίσια μαλλιά, φροντίζει όμως να κόβει διακριτικά layers που δίνουν κίνηση στο look της. Ακόμα και η χωρίστρα έχει σημασία, η ίδια επιλέγει χωρίστρα στη μέση ώστε τα layers να έχουν το ίδιο μήκος.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-3
©Getty Images

Όταν σκεφτόμαστε ίσια μαλλιά, η πρώτη σταρ που έρχεται στο νου μας είναι η Jennifer Aniston. Το iconic look της που το διατηρεί για πάντα στην επικαιρότητα είναι οι ασύμμετρες άκρες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και στην ουσία κάνουν ένα φυσικό contouring. Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά και οι ανταύγειες της που δίνουν βάθος στα μαλλιά.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-4
©Getty Images

Η Kendall Jenner δίνει όγκο και κίνηση στα λεπτά ίσια μαλλιά της, κόβοντας διακριτικά layers και φυσικά κάνοντας τη χωρίστρα της στο πλάι. Με αυτό τον τρόπο έχει περισσότεορ όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-5
©Getty Images

Το ασύμμετρο καρέ της Keira Knightley δείχνει πραγματικά φρέσκο, ενώ τα διακριτικά highlights που είναι κοντά στο χρώμα της βάσης, χαρίζουν φυσική κίνηση.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-6
©Getty Images

Τα layers της Jennifer Connelly είναι τόσο διακριτικά που σχεδόν δεν διακρίνονται. Και πάλι όμως καταφέρνουν αν δώσουν κίνηση στα ίσια μαλλιά της.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-7
©Getty Images

Τα ίσια μαλλιά χωρίς όγκο δείχνουν κάπως βαρετά, ειδικά όταν δεν έχουμε χρόνο για styling. Η φράντζα της Emma Stone είναι αυτή η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ανανεώνοντας το κούρεμα.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-8
©Getty Images

Η Kristen Stewart αποδεικνύει πως μπορούμε να επιλέξουμε ένα pixie κούρεμα ακόμα και αν έχουμε ίσια μαλλιά. Η ίδια επιλέγει να τα χτενίζει με φορά προς τα πίσω ώστε να δίνει όγκο στις ρίζες, ενώ και οι ξανθές ανταύγειες της προσθέτουν ένταση.

Ίσια μαλλιά: 10 κουρέματα για όγκο και κίνηση-9
©Getty Images

Η Alexa Chung έκοψε ασύμμετρες άκρες στα κοντά μαλλιά της επιχειρώντας να δημιουργήσει το Rachel cut.

Διαβάστε επίσης | Τα μαλλιά της νέας σεζόν δεν θέλουν styling 

MHT