η-λευκή-κορδέλα-είναι-το-hair-accessory-της-νέας-σε-194882
©Giambattista Valli

O Giambattista Valli ξέρει πάντα πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις με τα αξεσουάρ που προτείνει στα catwalks. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 collection που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έστρεψε όλα τα βλέμματα στα μαλλιά των μοντέλων με τη βοήθεια λευκών φιόγκων. Για την ακρίβεια ανέδειξε τη λευκή κορδέλα στο νέο hair accessory, δίνοντας ένα θηλυκό touch στα catwalk looks. Οι λευκοί φιόγκοι στόλισαν κομψά σινιόν και ψηλά buns, λειτουργώντας ως αυτή η τελική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση.

Η λευκή κορδέλα είναι το hair accessory της νέας σεζόν-1
©Giambattista Valli

Μπορεί τα χτενίσματα που πρότεινε ο Giambattista Valli να έχουν μια ρομαντική αισθητική, έμφαση όμως δόθηκε και στην υφή των μαλλιών. Είδαμε wet look, afro hair, cornrows, αλλά και sleek buns με τζελ λείανσης, τα οποία διακοσμήθηκαν με τον τόσο κομψό και απλό λευκό φιόγκο. Ένα τόσο λιτό στυλ που δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε χωρίς να περιμένουμε μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Η λευκή κορδέλα είναι το hair accessory της νέας σεζόν-2
©Giambattista Valli

Το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν λαμπερό και girly, με ζουμερά χείλη σε κόκκινο, ροζ και κοραλλί, τα οποία ενισχύονταν με λιπ γκλος για ακόμα περισσότερο juicy εφέ. Όλη η έμφαση δόθηκε στα χείλη με τα μάτια να παραμένουν σχεδόν χωρίς μακιγιάζ, απλά με ελάχιστη μάσκαρα που άνοιγε διακριτικά το βλέμμα, γι’ αυτό άλλωστε είδαμε τόσα διαφορετικά μεταλλιζέ γυαλιά ηλίου ή με φακό-καθρέπτη.

Η λευκή κορδέλα είναι το hair accessory της νέας σεζόν-3
©Giambattista Valli

Οι λευκοί φιόγκοι χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και κάτω από καπέλα, ενώ πλαισιώνονταν και από μακριά σκουλαρίκια με λαμπερές πέτρες.

Διαβάστε επίσης | Τα πιο ωραία hairstyles που είδαμε στο street style του Παρισιού