ο-οίκος-chanel-πρότεινε-το-τέλειο-καρέ-για-τη-195060
©pixelformula

Κάθε φορά που αναζητούμε έμπνευση για παιχνιδιάρικα καρέ κουρέματα, ξέρουμε πως πρέπει να στραφούμε στον οίκο Chanel. Όπως πάντα λοιπόν, έτσι και τώρα, ο γαλλικός οίκος μέσα από μια καλοκαιρινή συλλογή εμπνευσμένη από τις πασαρέλες των 90s, μας χάρισε μια σειρά από sleek hair looks που ανυπομονούμε να αντιγράψουμε, μιας και είμαστε ήδη στη νέα σεζόν και μια μικρή έστω αλλαγή κρίνεται απαραίτητη.

Ο οίκος Chanel πρότεινε το τέλειο καρέ για την άνοιξη-1
©pixelformula

Αρχικά, είδαμε λαμπερά και μακριά μαλλιά, elegant pixie cuts, μοντέρνα mullets με πυκνές shaggy αφέλειες και ανεπιτήδευτους κυματισμούς, διακοσμημένους μερικές φορές με χαριτωμένους φιόγκους και λεπτεπίλεπτες στέκες. Ο hairstylist Damien Boissinot, που ανέλαβε να επιμεληθεί τα μαλλιά των μοντέλων στο SS22 σόου του οίκου, πόνταρε στη φυσικότητα και την effortless κομψότητα, δημιουργώντας έτσι εύκολα και ευέλικτα hairstyles που οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να αντιγράψουν και να υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους.

Ο οίκος Chanel πρότεινε το τέλειο καρέ για την άνοιξη-2
©pixelformula

Ανάμεσα στις διάφορες hair προτάσεις που ξεχώρισαν ωστόσο, εμείς επικεντρωθήκαμε στην πιο φρέσκια και νεανική. Συγκεκριμένα, το κούρεμα που πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα δεν ήταν άλλο από το «τέλειο καρέ», το κούρεμα με το απόλυτο cool French-girl vibe. Με χωρίστρα στη μέση, ίσιο κόψιμο χωρίς layers και ειδικά κομμένο για να περιγράφει και να «αγκαλιάζει» διακριτικά το πιγούνι, το καρέ που προτάθηκε από τον Chanel για την επόμενη σεζόν αποτελεί πειρασμό, ακόμη και για τις ορκισμένες λάτρεις των μακριών μαλλιών.

Ο οίκος Chanel πρότεινε το τέλειο καρέ για την άνοιξη-3
©pixelformula

Αν λοιπόν ξέρετε πως θέλετε να επιδιώξετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, το catwalk του Chanel μπορεί να γίνει για εσάς μια δυνατή αναφορά και μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για να τολμήσετε το haircut που αναμένεται να βλέπουμε παντού από την άνοιξη.

Διαβάστε επίσης | 9 Chanel bags από το SS22 catwalk που μπήκαν στη wishlist μας