τα-beauty-looks-του-οίκου-schiaparelli-ήταν-έργο-τέχνης-195151
©Schiaparelli

Παρόλο που τα show με φυσική παρουσία επέστρεψαν, ο οίκος Schiaparelli επέλεξε να μείνει πιστός στη digital μορφή. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είχε στοιχεία εμπνευσμένα από την αγάπη της Elsa Schiaparelli για τον σουρεαλισμό. Όπως και σε προηγούμενες collection, έτσι και τώρα ο Daniel Roseberry σχεδίασε αξεσουάρ που έκλεψαν την παράσταση, με τα μοντέλα να φορούν επιχρυσωμένα breast plates και εντυπωσιακά body pendants. Oι τσάντες ήταν στολισμένες με glittering μάτια και χείλη, έχοντας τη δική τους προσωπικότητα σε αυτό το σουρεαλιστικό κόσμο που δημιούργησε ο σχεδιαστής.

Τα beauty looks του οίκου Schiaparelli ήταν έργο τέχνης-1
©Schiaparelli

Η σουρεαλιστική σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και αντικειμένου, συνεχίστηκε και στα beauty looks του οίκου Schiaparelli, με τα μοντέλα να φορούν signature επιχρυσωμένα αξεσουάρ νυχιών, ενώ τα νύχια τους ήταν βαμμένα σε κόκκινο χρώμα με μυτερό σχήμα, τα οποία και επιμελήθηκε ο nail artist Huberte Cesarion. 

Τα beauty looks του οίκου Schiaparelli ήταν έργο τέχνης-2
©Schiaparelli

Ο κομμωτής Olivier Schawalder έπιασε τα μαλλιά των μοντέλων σε χαμηλά σινιόν και από πάνω τοποθέτησε τουρμπάνια, δερμάτινα καπέλα και σουρεαλιστικά umbrellahats. Όσο για το μακιγιάζ, η Erin Parsons επέλεξε ένα απαλό 90s glam look, συνδυάζοντας μαύρο eyeliner αλλά και πιο σκούρο lip liner στα χείλη, στο πρόσωπο της Nadia Lee Cohen, και τέλος ένα λαμπερό frosted ροζ τελείωμα στα υπόλοιπα μοντέλα.

Διαβάστε επίσης | To SS22 film του John Galliano για τον Maison Margiela είναι μια δέσμευση για το περιβάλλον

MHT