δίχρωμο-μανικιούρ-είναι-το-trend-of-the-moment-247501
©Betina Goldstein/Instagram

Ανάμεσα στα κορυφαία nail trends της σεζόν, συναντάμε και τα δίχρωμα νύχια, ένα ασυνήθιστο μανικιούρ που όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει. Τα two-tone nails έκαναν την εμφάνισή τους στα catwalks της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, οι fashion insiders όμως τα έχουν ήδη υιοθετήσει, προτιμώντας να κάνουν blend με τις πιο χειμερινές αποχρώσεις. Αρχικά είδαμε τα bicolor nails στη Spring 2023 συλλογή του οίκου Gucci, στην πιο τολμηρή εκδοχή τους, με τα νύχια σε stiletto shape και έντονη διχρωμία λευκό-μαύρο.

Δίχρωμο μανικιούρ: Είναι το trend of the moment-0
©Gucci

Υπάρχουν όμως πολύ πιο διακριτικά μανικιούρ για να αντιγράψετε αυτή την τάση, μένοντας πιστές στη μίνιμαλ αισθητική σας. Η πρώτη ιδέα ήρθε από το account της nail expert Betina Goldstein, η οποία συνδύασε τις δύο τοπ αποχρώσεις της σεζόν στο ίδιο μανικιούρ. Στην ουσία μοίρασε την επιφάνεια των νυχιών στη μέση, βάφοντας τη μισή πλευρά σε καφέ και την άλλη μισή σε μαύρο χρώμα. Τα δύο χρώματα δένουν πολύ αρμονικά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο mix & match.

Μια ακόμα πρόταση είναι να επιλέξετε μια διχρωμία σε nude-πράσινο ή και nude-μπλε, ένα μανικιούρ ιδιαίτερο αλλά και αρκετά διακριτικό που μπορεί να σας συνοδεύει και στο γραφείο, χωρίς να δίνει ένταση στην εμφάνιση.

Δίχρωμο μανικιούρ: Είναι το trend of the moment-1
©Getty Images

Στο catwalk Dion Lee είδαμε και ένα ακόμα πιο μίνιμαλ two-tone μανικιούρ, σε φυσικά νύχια με μια μαύρη γραμμή ακριβώς στο κέντρο. Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε για ένα κομψό δίχρωμο μανικιούρ, είναι να επιλέξετε αποχρώσεις που δένουν αρμονικά. Διαφορετικά μπορείτε να πειραματιστείτε με τολμηρές αντιθέσεις για ένα πιο edgy μανικιούρ. Σε μακριά νύχια σίγουρα η διχρωμία αναδεικνύεται περισσότερο, μπορείτε όμως να επιλέξετε και short nails.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η τάση ταιριάζει σε κάθε στυλ. Αντλήστε έμπνευση από τις προτάσεις της Vogue και τολμήστε να αναδείξετε το μανικιούρ σας σε statement αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης | Soft ginger: Είναι το χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου

MHT