μαύρο-μανικιούρ-5-βερνίκια-για-να-αντιγ-246442
©Chiara Ferragni/Instagram

Το μαύρο μανικιούρ είναι η πιο μοντέρνα πρόταση για το φθινόπωρο 2022. Η επιστροφή του gothic και του punk style, έφερε ξανά στο προσκήνιο τα gothic nails και το τελικό εφέ δείχνει απόλυτα δυναμικό. Τα μαύρα νύχια είναι glossy και edgy, αλλά και μια απόλυτα διαχρονική επιλογή, που μπορεί να σας συνοδεύει σε κάθε περίσταση και με κάθε look.

Οι Hailey Bieber και Chiara Ferragni, έχουν ήδη υποκύψει στην κορυφαία nail art τάση. Μπορείτε να υιοθετήσετε το dark manicure και στο σπίτι, αρκεί να επενδύσετε σε ένα από τα τοπ βερνίκια νυχιών που κυκλοφορούν τώρα. Για να πετύχετε το τέλειο εφέ, εφαρμόστε πρώτα μια βάση στα νύχια, ώστε να αποφύγετε το κιτρίνισμα. Συνεχίστε με δύο στρώσεις από βερνίκι και ολοκληρώστε με top coat για έξτρα λάμψη και για να παρατείνετε την διάρκεια του χρώματος.

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-1
©gel.bymegan/Instagram

Για ένα chic και luxe μανικιούρ, φροντίστε τα νύχια σας να είναι κοντά και περιποιημένα. Το μαύρο μανικιούρ είναι πάντα classy, φέτος όμως κατατάσσεται και στις μεγαλύτερες τάσεις που θα οδηγήσουν το στυλ σας σε άλλο επίπεδο. Ολοκληρώνει ένα all-black look, ενώ δημιουργεί έντονες αντιθέσεις σε μια εμφάνιση, όταν συνδυάζεται με πιο φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο ή το super hot φούξια που πρωταγωνιστεί στα trends.

Μπορείτε να υιοθετήσετε το μαύρο βερνίκι νυχιών και σε ένα new french manicure, με milky βάση και σκουρόχρωμες άκρες, ένα grunge μανικιούρ που έχουμε ήδη ξεχωρίσει στα κορυφαία nail accounts.

Τολμήστε να ανακαλύψετε ανακαλύψετε την πιο dark πλευρά σας. Μπείτε σε Halloween mood και επιλέξτε τα ολοκαίνουρια μαύρα βερνίκια νυχιών για το νεσεσέρ του φθινοπώρου.

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-2
©Chanel

Βερνίκι νυχιών Le Vernis Boy de Chanel (No 404 Black), Chanel.

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-3
©essie

Βερνίκι νυχιών (Over the Edge No 89), Essie

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-4
©OPI

Βερνίκι νυχιών Nail Lacquer (Shh…Its Top Secret!) OPI

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-5
©Kure Bazaar

Βερνίκι νυχιών Eco-Friendly Nail Polish (Khol), Kure Bazaar

Μαύρο μανικιούρ: 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση-6
©Sephora

Βερνίκι νυχιών Color Hit Nail Polish (No 76 Black Lace), Sephora Collection

Διαβάστε επίσης | 8 μικρές αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν την ψυχική μας υγεία