μανικιούρ-οι-8-τοπ-τάσεις-στα-νύχια-για-239815
©The Hang Edit/Instagram

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε με μια φράση το μανικιούρ για το φθινόπωρο 2022, θα ήταν touch of glam. Αυτό αρκεί για να διαπιστώσουμε πως τα nail trends της νέας σεζόν είναι εντυπωσιακά, λαμπερά και με διάθεση για πειραματισμούς. Celebrities όπως η Hailey Bieber μας είχαν προετοιμάσει από το καλοκαίρι για αυτή τη δόση λάμψης, κάνοντας απόλυτη τάση τα glazed donut nails, τα οποία και παραμένουν στη μόδα και το φθινόπωρο. Η επιστροφή του grunge look στις πασαρέλες, μεταφέρεται και στο μανικιούρ, ενώ η επέλαση του barbiecore διατηρεί τα φούξια νύχια στο προσκήνιο και τη νέα σεζόν.

Η Vogue έφτιαξε τον οδηγό με όλες τις τάσεις στο μανικιούρ για το φθινόπωρο 2022. Κρατήστε σημειώσεις.

Τα grunge nails

Ακόμα και αν το στυλ σας δεν είναι grunge, μπορείτε να το τολμήσετε στα νύχια, με ένα ανατρεπτικό γαλλικό μανικιούρ. Διατηρήστε την βάση σε milky αποχρώσεις και επιλέξτε για τις άκρες μαύρο τελείωμα.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-1
©Harriet Westmoreland/instagram

Οι γήινες αποχρώσεις

Chocolate brown, latte, coffee και όλοι οι γήινοι τόνοι, δείχνουν την ανάγκη μας να περνάμε περισσότερο χρόνο outdoor και αυτό μεταφράζεται και στο μανικιούρ του φθινοπώρου. Τα neutrals είναι chic και δημιουργούν πάντα ένα ζεστό αποτέλεσμα.

Metallic μπλε μανικιούρ

Το σκούρο μπλε χρώμα είναι σοφιστικέ και κομψό, το φθινόπωρο 2022 όμως βλέπουμε να αποκτά και το απαραίτητο glam touch. Το metallic μπλε μανικιούρ είναι η τάση που θα τολμήσουμε φέτος.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-2
©Iram Shelton/Instagram

Οι χακί αποχρώσεις

Αν τα neutrals σας φαίνονται άτονα, επιλέξτε το χακί ή το χρώμα της ελιάς για το φθινοπωρινό μανικιούρ. Αυτές οι αποχρώσεις είναι τόσο ευέλικτες που σίγουρα ταιριάζουν και με όλα τα looks σας.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-3
©Biosculpturegelgb/instagram

Το φλογερό κόκκινο μανικιούρ

Το κόκκινο μανικιούρ εντάσσεται στην all-time classic κατηγορία. Το φθινόπωρο 2022 όμως είδαμε το κόκκινο να επικρατεί στα catwalks, οπότε πλέον πρόκειται για ένα πολύ δυνατό trend και στα νύχια. Αποφύγετε τις μουντές red αποχρώσεις και τολμήστε το πιο φλογερό κόκκινο χρώμα.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-4
©Biosculpturegelgb/instagram

Το silver μανικιούρ

Το ασημί αλλά και το χρυσό, έρχονται να δώσουν την απαραίτητη δόση λάμψης στο μανικιούρ του φθινοπώρου, από τους πρώτους κιόλας μήνες. Μπορείτε ακόμα και να τα συνδυάσετε σε ένα new french μανικιούρ.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-5
©Betina Goldtsein/Instagram

Τα glazed donut nails

Το viral μανικιούρ της Hailey Bieber παραμένει στη μόδα και το φθινόπωρο 2022. Είναι διακριτικό με σχεδόν διάφανη ή milky βάση και ιριδίζον τελείωμα.

Το 3D μανικιούρ

Αυτό το φθινόπωρο μπορείτε να τολμήσετε και ένα 3D μανικιούρ με στρας ή πέτρες. Για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να διατηρήσετε την βάση των νυχιών σε φυσική ή milky απόχρωση.

Μανικιούρ: Οι 8 τοπ τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022-6
©Nailsbymh/Instagram

Διαβάστε επίσης | 6 συνήθειες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση

MHT