ολόισια-μαλλιά-καρέ-και-αφέλειες-τα-6-hair-trend-257168
©Camila Morrone/Instagram

Το 2022 ήταν η χρονιά που πειραματιστήκαμε με κουρέματα και χρώματα στα μαλλιά μας και όλα δείχνουν πως συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και το 2023. Η Vogue μίλησε με τους κορυφαίους hairstylists και κατέληξε σε όλα αυτά τα trends που προβλέπουν πως θα πρωταγωνιστήσουν τους μήνες που ακολουθούν. Κρατήστε σημειώσεις για να είστε στην πρώτη γραμμή.

Τα bold χτενίσματα

Τα εντυπωσιακά χτενίσματα επιστρέφουν, με τους hairstylists να γίνονται ξανά δημιουργικοί. Top knots, ballerina buns, σφιχτά ponytails που κάνουν facelift στο πρόσωπο. Γενικά το μήνυμα είναι να τολμήσετε χτενίσματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τονίζουν τα ζυγωματικά.

Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023-1
©Lily James/Instagram

Το box bob κούρεμα

Τα καρέ κουρέματα παραμένουν στη μόδα με τον Syd Hayes να προβλέπει πως το box haircut θα είναι το πιο δημοφιλές του 2023. Πρόκειται για ένα καρέ με έντονες άκρες, δυναμικό και χωρίς πολλά layers. Για να δείχνει bold, ο hair expert προτείνει να ισιώνετε τα μαλλιά σας με ένα σίδερο. Μας συμβουλεύει επίσης να τολμήσουμε το καρέ σε κάθε περίπτωση, καθώς αυτή η τάση στα μαλλιά θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023-2
©Courtney Frances/Instagram

Τα ολόισια μαλλιά

Τα πολύ μακριά ολόισια μαλλιά επιστρέφουν, είτε είναι φυσικά, είτε extensions. Ωστόσο δεν θέλουμε ένα ατημέλητο εφέ, αλλά το απόλυτο sleek. Τα μαλλιά χρειάζονται αρχικά τέλειο στέγνωμα και στη συνέχεια ίσιωμα, για να πετύχετε το look των catwalks.

Οι 70s αφέλειες

Οι έντονες αφέλειες είναι ο ορισμός του cool girl. Αφήστε τες ανεπιτήδευτες για ένα french-chic αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε φυσικά θα πρέπει να τις στεγνώνετε με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα, ώστε να τους δώσετε το ιδανικό σχήμα.

Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023-3
©Camila Morrone/Instagram

Το wet look

Τα ultra glossy μαλλιά είναι το trend του 2023 που θα δούμε παντού. Το wet look θα μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Αρκεί να φροντίσετε ώστε τα μαλλιά σας να είναι απόλυτα ενυδατωμένα.

Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023-4
©Getty Images

Η πλαϊνή χωρίστρα

Η πλαϊνή χωρίστρα είναι ήδη Chanel approved και όλα δείχνουν πως θα εκτοπίσει τη χωρίστρα στη μέση. Αρκεί να βρείτε αυτό το στυλ που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023-5
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Χρυσές Σφαίρες 2023: Τα ωραιότερα beauty looks

MHT