όλα-τα-καρέ-κουρέματα-του-street-style-215010
©George Angelis/Shot by Gio

Ακόμα και οι πιο αφοσιωμένες στα μακριά μαλλιά, αυτή την άνοιξη νιώθουν όλο και πιο κοντά στην απόφαση να τολμήσουν το καρέ κούρεμα. Το bob craze συνεχίζεται και η τελευταία Εβδομάδα Μόδας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως το καρέ κάθε μήκους και κάθε στυλ είναι τάση.

Το καρέ παραμένει το κούρεμα με την μεγαλύτερη ζήτηση στα κομμωτήρια, σύμφωνα με τους hairstylists. Τα catwalks για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, έδειξαν πως το καρέ θα παραμείνει στην μόδα και την επομένη σεζόν, άρα έχουμε έναν ακόμα λόγο να το τολμήσουμε.

Τα καρέ μαλλιά ήταν έξω από κάθε show σε Μιλάνο και Παρίσι, με τις street stylers, τα μοντέλα και τις fashion editors, να ψηφίζουν σταθερά bob haircut. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο καρέ κούρεμα για να υιοθετήσουμε;

Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-1
©Phil Oh

Mini bob, blunt bob, lob, mega short cut, razor cut, shag, είναι μερικά από τα καρέ που επαναπροσδιορίζουν αυτό το άλλοτε κλασικό κούρεμα, δίνοντάς του εντελώς μοντέρνα διάθεση. Το καρέ είναι και το supermodel approved κούρεμα, που έχουν τολμήσει τα πιο διάσημα μοντέλα.

Ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό του καρέ, είναι πως μπορούμε να του δώσουμε πολλά διαφορετικά στυλ, ώστε κάθε φορά να δείχνει διαφορετικό. Από πιο 50s με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω, μέχρι μοντέρνα wet look, messy με τα μαλλιά να στεγνώνουν φυσικά, ολόισια sleek bob, αλλά και natural curly καφέ με ανάλαφρες μπούκλες.

Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-2
©Phil Oh

Το καρέ κούρεμα είναι αυτό που ταιριάζει και με κάθε outfit, από το casual chic, το πιο edgy, το ρομαντικό ή και το απόλυτα glamorous. Αυτό φάνηκε και από τις τελευταίες εμφανίσεις των street stylers σε Μιλάνο και Παρίσι, που έκαναν τα καρέ μαλλιά τους να ξεχωρίζουν και να έχουν τον δικό τους χαρακτήρα, που αναβαθμίζει το πιο απλό outfit.

H Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα καρέ κουρέματα του street style, για να βρείτε την έμπνευσή σας πριν την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. 

Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-3
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-4
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-5
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-6
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-7
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-8
©Phil Oh
Όλα τα καρέ κουρέματα του street style-9
©Phil Oh

Διαβάστε επίσης | 3 νέα προϊόντα περιποίησης για το 2022