τα-lifting-εφέ-χτενίσματα-που-αναδεικνύουν-τ-254148
©Getty Images

Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και σίγουρα αναζητάμε ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα που θα πλαισιώσουν τα party looks μας. Συνήθως στρεφόμαστε σε συσκευές styling για το απόλυτο sleek εφέ ή για τέλειες μπούκλες. Το τελευταίο look της Selena Gomez όμως, μας κάνει να σκεφτόμαστε ένα lifting εφέ hairstyle. Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο Saturday Night Live με ένα φούξια Valentino outfit και ένα χτένισμα που δημιούργησε το απόλυτο lifting εφέ. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό;

Τα lifting εφέ χτενίσματα που αναδεικνύουν το πρόσωπο-1
©Getty Images

Πιάνοντας τα μαλλιά σε ένα ψηλό σφιχτό ponytail, έχετε αυτόματα ένα εφέ lifting στο πρόσωπο, καθώς το δέρμα και τα φρύδια αποκτούν φορά προς τα πάνω με αποτέλεσμα, και με αυτό τον τρόπο τονίζονται τα ζυγωματικά του προσώπου, ανορθώνεται το δέρμα και λειαίνονται οι γραμμές έκφρασης, συμβουλεύει ο Βρετανός hairstylist Sam McKnight.

Εκτός από το ψηλό ponytail της Selena Gomez, μπορείτε να πετύχετε αυτό το εφέ και με ένα ψηλό bun ή με τα μισά μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω. Για να πετύχετε ένα λείο αποτέλεσμα, εφαρμόζετε στα μαλλιά ένα τζελ ή hairspray για να τιθασεύσετε τις τρίχες, ενώ καλύπτετε τυχόν κενά βάφοντάς τα με μια παλέτα φρυδιών

Φυσικά έχουμε δει πολλές celebrities να υιοθετούν αυτό το χτένισμα σε λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ή σε fashion shows.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να υιοθετήσετε ένα lifting εφέ χτένισμα. Αρκεί να εμπνευστείτε από τις πιο λαμπερές σταρ για hairstyles που χαρίζουν νεανικό πρόσωπο και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά, καθώς δημιουργούν γωνίες.

Τα lifting εφέ χτενίσματα που αναδεικνύουν το πρόσωπο-2
©Getty Images

Η Blake Lively επέλεξε ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω.

Τα lifting εφέ χτενίσματα που αναδεικνύουν το πρόσωπο-3
©Getty Images

Η Isabelle Huppert με το τέλειο sleek ponytail, που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Τα lifting εφέ χτενίσματα που αναδεικνύουν το πρόσωπο-4
©Getty Images

Η Bella Hadid αγαπά ιδιαίτερα τα lifting εφέ χτενίσματα. Έπιασε τα μαλλιά της πάνω σε ένα σφιχτό ponytail και άφησε τις αφέλειες να πλαισιώσουν το πρόσωπο της.

Διαβάστε επίσης | Καρέ, αφέλειες και layers: Τα 3 κουρέματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2023

MHT