πράσινο-πεντικιούρ-η-απόχρωση-της-kendall-jenner-237649
©Kendall Jenner/Instagram

Το καλοκαίρι δίνει πάντα τη δυνατότητα για πειραματισμούς με νέα χρώματα, τόσο στην γκαρνταρόμπα, όσο και στο μακιγιάζ ή τα νύχια. Η Kendall Jenner έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να δοκιμάσει ακόμα και τις πιο τολμηρές τάσεις. Η τελευταία της εμφάνιση είναι ένα ακόμα inspo, αυτή τη φορά όσον αφορά το πεντικιούρ μας.

Την εποχή που όλες επιλέγουν milky αποχρώσεις, summer red ή neon για τα νύχια τους, η Kendall Jenner υιοθέτησε ένα πολύ ιδιαίτερο πράσινο πεντικιούρ.

Πράσινο πεντικιούρ: Η απόχρωση της Kendall Jenner είναι η πιο ιδιαίτερη για το καλοκαίρι-1
©Kendall Jenner/Instagram

Το πράσινο πεντικιούρ 

Πρόκειται για το Bottega Green, το πράσινο δηλαδή που θυμίζει τα αξεσουάρ του οίκου Bottega Veneta. Το πράσινο χρώμα στα νύχια, είναι κομψό και απόλυτα fresh, ενώ σίγουρα διαφοροποιείται από τις συνηθισμένες αποχρώσεις που βλέπουμε το καλοκαίρι.

Δημιουργεί έντονες αντιθέσεις με τα ρούχα και αξεσουάρ, γι’ αυτό και μπορεί να αποτελέσει την bold λεπτομέρεια του στυλ σας. Το πράσινο ταιριάζει σίγουρα με όλα τα hot χρώματα του καλοκαιριού, από το φούξια μέχρι το πορτοκαλί ή το κίτρινο, οπότε σίγουρα θα δημιουργήσει υπέροχες εμφανίσεις.

Η Kendall Jenner επέλεξε το πράσινο χρώμα στο πεντικιούρ της, για να κάνει τολμηρούς συνδυασμούς με τα σανδάλια και τα flip-flops των διακοπών της. Μπορείτε όμως να το τολμήσετε και για το μανικιούρ σας.

Η Vogue επέλεξε τα βερνίκια για να υιοθετήσετε το πράσινο χρώμα στα νύχια σας.

Πράσινο πεντικιούρ: Η απόχρωση της Kendall Jenner είναι η πιο ιδιαίτερη για το καλοκαίρι-2
©OPI

Βερνίκι νυχιών Make Rainbows, OPI.

Πράσινο πεντικιούρ: Η απόχρωση της Kendall Jenner είναι η πιο ιδιαίτερη για το καλοκαίρι-3
©Gucci

Βερνίκι νυχιών 712 Melinda Green, Gucci.

Διαβάστε επίσης | Δυνατά νύχια: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με τους experts

MHT