καστανά-μαλλιά-5-χρώματα-για-να-τους-αλ-256569
©Hunter Abrams

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2023, έδειξαν μια στροφή στα φυσικά χρώματα, αντί για τις πολύ δραστικές αλλαγές. Το κόκκινο χρώμα ή το platinum blonde δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως αποφεύγεται η έντονη χρήση χημικών, ώστε το τελικό χρώμα να είναι όσο πιο κοντά στη natural απόχρωση των μαλλιών, ένα στυλ που είδαμε πρόσφατα και στην Kim Kardashian.

Ποια είναι όμως αυτά τα χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν περισσότερο στις καστανές γυναίκες και πως μπορούμε να αναδείξουμε καλύτερα τα σκούρα μαλλιά ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του hairstyling;

Καστανά μαλλιά: 5 χρώματα για να τους αλλάξετε στυλ-1
©Sinead O’Dwyer Spring-Summer 2023

Το έντονο μαύρο 

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά δείχνει λαμπερό και μεταξένιο. Ταιριάζει σίγουρα σε γυναίκες με καστανά μαλλιά που θέλουν να τολμήσουν μια πιο bold απόχρωση, χωρίς να ανησυχούν πως το αποτέλεσμα θα είναι σκληρό. Ένα χρώμα που χαρίζει δυναμισμό και ένταση.

Καστανά μαλλιά: 5 χρώματα για να τους αλλάξετε στυλ-2
©Tom Ford

Το χάλκινο χρώμα 

Μια soft απόχρωση ιδανική για τις καστανές γυναίκες είναι το copper χρώμα, δηλαδή το χρώμα του χαλκού. Αποτελεί το τέλειο μεταβατικό χρώμα για να αφήσετε πίσω τα σκούρα μαλλιά σας και να τολμήσετε ένα πιο φωτεινό χρώμα, κοντά στο φυσικό σας.

Καστανά μαλλιά: 5 χρώματα για να τους αλλάξετε στυλ-3
©Dolce & Gabbana/Instagram

Το κλασικό καστανό χρώμα

Δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασικό chestnut χρώμα από τις προτάσεις των οίκων. Πρόκειται για το κάστανο χρώμα χωρίς highlights και διαβαθμίσεις στο χρώμα, που φωτίζει όχι μόνο τα μαλλιά αλλά και την επιδερμίδα.

Καστανά μαλλιά: 5 χρώματα για να τους αλλάξετε στυλ-4
©Hunter Abrams

Το κόκκινο χρώμα 

Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στις καστανες γυναίκες, τόσο σε αυτές με ανοιχτή επιδερμίδα όσο και σε αυτές με πιο σταρένια. Το κόκκινο που επιλέγουμε το 2023 είναι ένα reddish brown, που αναμιγνύεται με το καστανό και δείχνει ιδιαίτερα ζεστό.

Καστανά μαλλιά: 5 χρώματα για να τους αλλάξετε στυλ-5
©Alexander McQueen

Το χρώμα του ξύλου

Το καφέ χρώμα του ξύλου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του 2023.  Πρόκειται για ένα χρώμα που δείχνει φως στην επιδερμίδα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ισορροπώντας μεταξύ ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων.

Διαβάστε επίσης | Μανικιούρ: Όλα τα trends που θα δοκιμάσουμε τη νέα χρονιά

MHT