τα-5-χρώματα-μαλλιών-για-το-2023-256207
©Lily Aldridge/Instagram

Νέο χρώμα μαλλιών, νέα φάση ζωής; Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά απλή προσέγγιση, πολλές φορές όμως ένα νέο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει την διάθεσή μας, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και ένα fresh αέρα. “Το βλέπω στα πρόσωπα των πελατών μου, τη στιγμή που αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να επιδιώξουν μια αλλαγή. Αυτό φέρνει αισιοδοξία και αληθινή χαρά”, εξηγεί η celebrity hairstylist Mara Roszak.

Η παλέτα του 2023 φέρνει statement τόνους στα μαλλιά, ζεστές αποχρώσεις και απαλά ψυχρά χρώματα. Ακολουθούν τα πέντε χρώματα μαλλιών για τη νέα χρονιά.

Το νέο platinum blonde

Όπως επιβεβαίωσε και η Kim Kardashian, το platinum blonde είναι ξανά τάση, ωστόσο αυτή τη φορά έχει ένα twist. Η νέα απόχρωση σύμφωνα με την hairstylist Emaly Baum, αναμειγνύει ζεστούς τόνους με platinum, ανάλογα και με τον τόνο της επιδερμίδας, οπότε είναι πάντα προσαρμοσμένο στο κάθε πρόσωπο. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα λευκό ξανθό, αλλά για μια μείξη.

Τα 5 χρώματα μαλλιών για το 2023-1
©Getty Images

Το cinnamon

Αν αναζητάτε μια απόχρωση για να ανανεώσετε τα καστανά μαλλιά σας ώστε να δείχνουν πιο spicy, τότε το cinnamon είναι το χρώμα μαλλιών του 2023. Πρόκειται για ένα πάντρεμα ανάμεσα στο κόκκινο και στο καστανό, με το τελείωμα να θυμίζει το χρώμα της κανέλας, ένα καστανό με ζεστούς υποτόνους, εξηγεί η Baum.

Τα 5 χρώματα μαλλιών για το 2023-2
©Getty Images

Το beige blonde

Το ζεστό ξανθό ή μελί ή χρώμα του σιταριού ή χρώμα της άμμου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκαλέσετε το νέο ξανθό που ήδη έχει υιοθετήσει η Bella Hadid και όλα δείχνουν πως ο χειμώνας 2023 είναι η στιγμή να το τολμήσετε.  Αυτό το χρώμα δείχνει φυσικό και ανεπιτήδευτο, γι’ αυτό και θα γνωρίσει μεγάλη άνοδο.

Τα 5 χρώματα μαλλιών για το 2023-3
©Bella Hadid/Instagram

Το πλούσιο σοκολατί

Οι καστανές βρίσκονται στο επίκεντρο το 2023 και αγκαλιάζουν ακόμα και τις πιο dark αποχρώσεις, όπως αυτό το πλούσιο σοκολατί με τα highlights που λάμπει. Μια απόχρωση για healthy looking μαλλιά που δεν χρειάζεται και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Τα 5 χρώματα μαλλιών για το 2023-4
©Getty Images

Το vampy red

Ένα ακόμα κίνημα του 2023 είναι αυτό των κόκκινων μαλλιών. Θα δούμε ακόμα και πολύ τολμηρά και έντονα κόκκινα που σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν natural, αντλώντας έμπνευση και από σταρ του παρελθόντος.

Τα 5 χρώματα μαλλιών για το 2023-5
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | 5 detox συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες μετά τις γιορτές

MHT