5-χτενίσματα-για-τις-βραδινές-εξόδους-π-255407
©Karlie Kloss/Instagram

Τα Χριστούγεννα έχουν μια δόση υπερβολής και μας δίνουν το περιθώριο να πειραματιστούμε με το στυλ και τα μαλλιά μας. Τώρα είναι η στιγμή να τολμήσετε ένα διαφορετικό χτένισμα και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση. Τα χτενίσματα των Χριστουγέννων που αντιγράφουμε τώρα, είναι ανεπιτήδευτα και θέλουμε να ακολουθούν το προσωπικό στυλ μας. Από braids και low-buns μέχρι ανάλαφρα waves και ατημέλητα σινιόν, η Vogue συγκέντρωσε αυτά τα party χτενίσματα που είναι ιδανικά για το ρεβεγιόν αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις των ημερών. Είναι πολύ εύκολο να τα δημιουργήσετε και μόνες σας στο σπίτι, οπότε αντλήστε έμπνευση από τις παρακάτω προτάσεις.

5 χτενίσματα για τις βραδινές εξόδους που έρχονται-1
©Karlie Kloss/Instagram

Το ψηλό ponytail

Για να δημιουργήσετε το κομψό χτένισμα της Karlie Kloss, αρκεί να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ponytail. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε να είναι sleek, εφαρμόζοντας στην κορυφή του κεφαλιού ένα τζελ λείανσης για να τιθασεύετε ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες.

5 χτενίσματα για τις βραδινές εξόδους που έρχονται-2
©Caro Daur/Instagram

Το bun

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο μακιγιάζ σας, τονίστε τα χείλη σας με ένα κόκκινο κραγιόν. Όσο για τα μαλλιά σας, αρκεί να τα πιάσετε σε ένα ψηλό σινιόν. Ένα χτένισμα πάντα κομψό, που μπορεί να δείχνει από ανεπιτήδευτο μέχρι σοφιστικέ, ανάλογα με το vibe που θέλετε να δώσετε.

5 χτενίσματα για τις βραδινές εξόδους που έρχονται-3
©Leonie Hanne/Instagram

Το χαμηλό ponytail

Ένα χτένισμα τόσο ευέλικτο που μπορεί να σας συνοδεύει και στις βραδινές εξόδους και στο γραφείο. Για να το αντιγράψετε, θα πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια τα πιάνετε σε ένα χαμηλό ponytail. Για ένα polished εφέ, εφαρμόστε στα μαλλιά σας ένα τζελ λείανσης.

Το ατημέλητο σινιόν

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό σινιόν στο ύψος της μέσης του κεφαλιού και αφήστε μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Σε αυτά τα τμήματα των μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε και χαλαρούς κυματισμούς με ένα ψαλίδι.

5 χτενίσματα για τις βραδινές εξόδους που έρχονται-4
©Karlie Kloss/Instagram

Τα χαλαρά waves

Το χτένισμα της Karlie Kloss είναι λαμπερό και ανεπιτήδευτο. Τα μαλλιά είναι ίσια μέχρι το ύψος των αυτιών και μετά ξεκινούν οι χαλαροί κυματισμοί.

Διαβάστε επίσης | Το κούρεμα για να κάνετε makeover στο στυλ σας πριν το 2023

MHT