το-κούρεμα-για-να-κάνετε-makeover-στο-στυλ-σας-255126
©Jenna Ortega/Instagram

Η Jenna Ortega βρίσκεται για πολλούς λόγους στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή. Πρωταγωνιστεί στη σειρά Wednesday του Netflix. Το στυλ της είναι η νέα εμμονή των fashion girls, με την grunge γκαρνταρόμπα, το pale μακιγιάζ και τα χαρακτηριστικά braids. Αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον στρέφεται και στο νέο κούρεμά της που συγκεντρώνει όσα αναζητά τώρα η Generation Z.

Η Jenna Ortega εμφανίστηκε στο show του Jimmy Fallon με ένα νέο κούρεμα, που όλα δείχνουν πως θα έχει μεγάλη ζήτηση το 2023. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και τόλμησε ένα fresh haircut με fun λεπτομέρειες.

Η Jenna Ortega έχει πλέον ένα μακρύ καρέ κούρεμα με αφέλειες σε χάλκινη απόχρωση. Το haircut της θα γίνει τάση για πολλούς λόγους. Έχει layers χαρίζοντας πλούσιο όγκο στα μαλλιά και αφέλειες που δημιουργούν ένα πλαίσιο γύρω από το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της.

Το κούρεμα για να κάνετε makeover στο στυλ σας πριν το 2023-1
©Jenna Ortega/Instagram

Το μήκος του είναι ιδανικό για να μπορεί να κάνει styling και πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ενώ οι ασυμμετρίες σε όλο το μήκος δίνουν όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ευέλικτο κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και δημιουργεί γωνίες. Είναι η επιλογή μας για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ανανεωμένο κούρεμα και να τολμήσουμε ένα makeover. Λίγο πριν το 2023 είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ή ακόμα και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Το κούρεμα της Jenna Ortega είναι η απόδειξη πως τα κοντά μαλλιά μπορούν να ταιριάξουν σε όλες, οπότε δεν έχετε λόγο να διστάζετε.

Διαβάστε επίσης | 7 buy now and wear forever αγορές για τον Δεκέμβριο

MHT