καστανά-μαλλιά-οι-6-τάσεις-για-να-βρείτ-248641
©Getty Images

Καστανά μαλλιά: Πώς θα επιλέξετε τη σωστή απόχρωση;

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε τα blonde girls όπως η Hailey Bieber και η Nicola Peltz, να στρέφονται προς τα καστανά μαλλιά, αγκαλιάζοντας ένα πιο natural look. Το καστανό χρώμα όμως έχει πολλές διαβαθμίσεις, γι’ αυτό και δείχνει διαφορετικό σε κάθε γυναίκα. Το φθινόπωρο 2022 βλέπουμε ήδη να έχουν γεννηθεί νέα color trends, που δίνουν στα καστανά μαλλιά ένα twist, για να αποφύγετε το φλατ αποτέλεσμα και να πετύχετε ένα πλούσιο και απόλυτα κολακευτικό χρώμα.

Η Vogue επέλεξε τις κορυφαίες τάσεις, για να βρείτε την τέλεια καστανή απόχρωση, όπως όλα τα It girls αυτή τη στιγμή.

Το βαθύ καστανό

Πρόκειται για το πλούσιο σοκολατί χρώμα, που δείχνει πάντα chic, ενώ ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, από την πιο λευκή, μέχρι την πιο σταρένια. Αυτή τη σεζόν είδαμε και την Zendaya να στρέφεται στη συγκεκριμένη καστανή απόχρωση.

Καστανά μαλλιά: Οι 6 τάσεις για να βρείτε την τέλεια απόχρωση-1
©Camila Morrone/Instagram

To latte bronde

Η ενδιάμεση λύση για όσες θέλουν να υιοθετήσουν το καστανό χρώμα, χωρίς να αποχωριστούν τη λάμψη του ξανθού. Το latte bronde περιλαμβάνει απαλά highlights, που ξεκινούν από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες. Αυτές οι ανταύγειες καθώς αναμειγνύονται με τα καστανά μαλλιά, χαρίζουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, σχεδόν sun-kissed.

Καστανά μαλλιά: Οι 6 τάσεις για να βρείτε την τέλεια απόχρωση-2
©Kaia Gerber/Instagram

Το οψιδιανό χρώμα

Για όσες θέλουν να αγκαλιάσουν την πιο dark πλευρά τους, η Kendall Jenner αποτελεί το τέλειο παράδειγμα. Τα μαλλιά της μοιάζουν σχεδόν μαύρα με μοβ υποτόνους που χαρίζουν αυτή τη μοναδική λάμψη. Με αυτό τον τρόπο το καστανό χρώμα γίνεται ακόμα πιο βαθύ προσεγγίζοντας το μαύρο, χωρίς όμως να δείχνει σκληρό.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

To glossy καστανό

Μετά το expensive brunette, έρχεται το burnished καστανό, το οποίο στην ουσία εκμεταλλεύεται τα ξανθά highlights που σχηματίστηκαν από τον ήλιο. Καθώς καλύπτονται με καστανό χρώμα, τα μαλλιά αποκτούν ένα πιο χρυσαφένιο εφέ, πιο κοντά προς το χρώμα της καραμέλας.

Καστανά μαλλιά: Οι 6 τάσεις για να βρείτε την τέλεια απόχρωση-3
©Getty Images

Το brownie batter brunette

Είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί τώρα στα TikTok trends και αναμειγνύει ζεστούς και ψυχρούς τόνους. Οι ρίζες παραμένουν σε σκούρο καστανό χρώμα, τα μαλλιά όμως περιέχουν και λεπτές ξανθές ανταύγειες.

Τα lift lights

Πρόκειται για το καστανό χρώμα με πολύ λεπτές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο, οι οποίες και φωτίζουν την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να αλλοιώνουν το καστανό εφέ.

Καστανά μαλλιά: Οι 6 τάσεις για να βρείτε την τέλεια απόχρωση-4
©Camila Cabello/Instagram

Διαβάστε επίσης | Αλλαγή ώρας: Πώς θα κοιμάστε καλύτερα;

MHT