μπρονζέ-καστανό-αυτό-το-χρώμα-μαλλιών-241538
©Lily James Official/Instagram

Η ηθοποιός Lily James αποτελεί την απόλυτη έμπνευση όταν πρόκειται για νέα χρώματα μαλλιών. Το πλατινέ ξανθό χρώμα που υιοθέτησε για τη σειρά Pam & Tommy, το golden blonde για την ταινία Cinderella, αλλά και το off-black brunette με το οποίο εμφανίστηκε στο Met Gala 2022, επιβεβαιώνουν πως δεν φοβάται τους πειραματισμούς στα μαλλιά. Λίγο πριν το φθινόπωρο η Lily James τόλμησε μια νέα καστανή απόχρωση, οπότε έχει όλη την προσοχή μας.

Το μπρονζέ καστανό ισορροπεί μεταξύ του χάλκινου και του σοκολατί, είναι πιο σκούρο στις ρίζες και ανοίγει σταδιακά προς τα κάτω, ενώ δείχνει ιδιαίτερα ζεστό. Αυτή η μπρονζέ καστανή απόχρωση φωτίζει κάθε επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα sunkissed εφέ και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να την υιοθετήσετε, και να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σας.

Μπρονζέ καστανό: Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι το trend of the moment-1
©LilyJamesOfficial/Instagram

Το καστανό χρώμα μαλλιών που ταιριάζει σε όλες

Το tanned καστανό χρώμα είναι κατάλληλο και για όσες φοβούνται μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά. Έχει την ιδιότητα να δίνει τόσο φως στο πρόσωπο, γλυκαίνοντας τα χαρακτηριστικά και ανανεώνοντας το look σχεδόν χωρίς μακιγιάζ. Καθώς πρόκειται για ένα χρώμα που ανοίγει από τη ρίζα προς τις άκρες, είναι καλύτερο να το υιοθετήσετε αν έχετε μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, καθώς σε ένα καρέ κούρεμα δεν θα δείχνει και τόσο έντονη αυτή η χρωματική διαφορά.

Η Lily James εμφανίστηκε στα Emmy Awards με ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες σε μπρονζέ απόχρωση και με μακιγιάζ σε παρόμοιες αποχρώσεις, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το νέο χρώμα των μαλλιών της.

Το φθινόπωρο 2022 βλέπουμε γενικότερα μια στροφή προς ένα natural look. Ακόμα και το ξανθά μαλλιά δείχνουν πιο φυσικά, ενώ το καστανό χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, από το σκούρο σοκολατί, μέχρι το tanned chestnut που βλέπουμε να γεννιέται τώρα ή το chocolate cherry που πλησιάζει περισσότερο προς το κόκκινο χρώμα. Αρκεί να βρείτε την ιδανική απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σας.

Διαβάστε επίσης | Το καρέ κούρεμα που ανανεώνει το πρόσωπο το είδαμε στην Helena Christensen

MHT