τα-απαλά-μεταξωτά-της-falconeri-αγκαλιάζουν-τ-275671

Η προσιτή πολυτέλεια αποτελούσε πάντα βασικό πυλώνα της Falconeri, δίνοντας έμφαση στα πιο εκλεκτά υφάσματα, που αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι και αναβαθμίζουν αισθητικά την κάθε εμφάνιση. Μετά το cashmere, το κορυφαίο knitwear brand εστιάζει στο μετάξι, επεκτείνοντας τις silk δημιουργίες του με περισσότερες επιλογές. Αυτό το καλοκαίρι μας συστήνει τα πιο κομψά πουκάμισα και τοπ από μετάξι, για την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Η συλλογή της Falconeri περιλαμβάνει κομμάτια με τα πιο ζωηρά μοτίβα ή και έντονα χρώματα για να τολμήσετε το colour-blocking. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασικό λευκό. Τα μοντέλα από silk satin διαθέτουν επίσης απαράμιλλη λάμψη και συμπαγή χρώματα, που εγγυώνται ότι το ύφασμα προέρχεται από πιστοποιημένους προμηθευτές Bluesign®.

Τα απαλά μεταξωτά της Falconeri αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι-1

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα που μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εξοικονομώντας έτσι ενεργειακούς πόρους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των καταναλωτών, μειώνοντας την κατανάλωση νερού και μειώνοντας τις τοξικές εκπομπές στον αέρα εξαλείφοντας δυνητικά επιβλαβείς ουσίες. Το εκλεκτό μετάξι επιλέγεται από τη Falconeri σύμφωνα με τις υψηλές αξίες στην ποιότητα παραγωγής που ακολουθεί τις παραδόσεις της Vallagarina, γύρω από το Rovereto και στην περιοχή Avio, όπου εδρεύει η Falconeri. 

Τα απαλά μεταξωτά της Falconeri αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι-2

Τα μοντέλα, που χαρακτηρίζονται από απαλές, χαλαρές φόρμες, επιτρέπουν μέγιστη ελευθερία κινήσεων, προσθέτοντας μία πινελιά εκλεπτυσμένης θηλυκότητας σε κάθε look, για ένα μοναδικό στυλ Falconeri.

Τα απαλά μεταξωτά της Falconeri αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι-3

Το καλοκαίρι 2023 η Falconeri μας συστήνει και νέα χρώματα όπως anise, orange, fuchsia και jade για διαχρονικά μοντέλα όπως το oversized πουλόβερ με V λαιμόκοψη με φουσκωμένα μανίκια. Τα σχέδια αυτής της σειράς, ένας συνδυασμός δύο λεπτών, κομψών ινών, διαθέτουν απαράμιλλη λάμψη, ελαστικότητα, φρεσκάδα και διαπνοή, για μία μοναδική αίσθηση στην επιδερμίδα, ακόμη και το καλοκαίρι.

Θα τα φορέσουμε το πρωί στο γραφείο και αλλά και σε after office εμφανίσεις τις πιο δροσερές βραδιές, ενώ έχουν σίγουρα θέση και στη βαλίτσα των διακοπών μας. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.falconeri.com

Τα απαλά μεταξωτά της Falconeri αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι-4