τα-cropped-τζάκετ-είναι-η-νέα-fashion-εμμονή-247029
©George Angelis/Shot by Gio

Το athleisure είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις αυτή τη στιγμή και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαμε να μη δούμε αναφορές του και στο outerwear. Πρακτικά, statement και key piece, τα πανωφόρια της σεζόν έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πιο στιλάτα σύνολα και επιβεβαιώνουν πως για να είστε στην πρώτη γραμμή της μόδας πρέπει να γνωρίζετε τις πιο updated παραλλαγές τους.

Τα oversized πανωφόρια

Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-1
©Prada

O oίκος Prada σφράγισε την τάση που θέλει τα χειμερινά τζάκετ πιο κοντά από την κλασική τους βερσιόν, παρουσιάζοντας oversized bomber που αν και δεν ήταν cropped έφταναν μόνο μέχρι το ύψος των γοφών, αγκαλιάζοντάς τους με τέτοιο τρόπο για να αναδείξουν στο έπακρο τη γυναικεία σιλουέτα.

Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-2
©George Angelis/Shot by Gio

Ήδη από πέρυσι, το aviator jacket είναι αγαπημένη επιλογή για τα all day looks. Φέτος, η διαφορά είναι πως παρουσιάζεται κοντό, με έμφαση στη μέση και με feminine design ώστε να περιγράφει τους ώμους και να σχηματίζει τέλεια το επάνω μέρος του σώματος.

Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-3
©George Angelis/Shot by Gio

Τα φθινοπωρινά τουίντ τζάκετ επαναπροσδιορίστηκαν όσον αφορά το μήκος, αποκαλύπτοντας την πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Με tailored παντελόνια μέχρι τζιν φούστες μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι τη βόλτα.

Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-4
©pixelformula
Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-5
©pixelformula

Στον οίκο Versace είδαμε το πιο cool μπουφάν του χειμώνα: το cropped puffer. Φουσκωτό, cozy και κοντό ώστε να μη καλύπτει τη σιλουέτα είναι το πανωφόρι που σίγουρα πρέπει να έχετε για τους επόμενους μήνες.

Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή-6
©George Angelis/Shot by Gio

Ακόμη και τα δερμάτινα τζάκετ γίνονται cropped. Ο οίκος Miu Miu έχει προτείνει την πιο ωραία εκδοχή τους, από used leather και με ζώνες που κλέβουν την παράσταση.

Διαβάστε επίσης | Μάξι τζιν φούστα: Ήρθε να αντικαταστήσει τις mini skirts

MHT