τα-fw21-γυαλιά-ηλίου-της-max-mara-αναβαθμίζουν-τα-201393
©Max Mara

Εμβληματικά, κομψά, σαγηνευτικά. Άραγε, υπάρχει κάποιο άλλο αξεσουάρ που να έχει τη δυναμική να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όπως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου; Μπορεί να πει κανείς ότι μια προσεγμένη εμφάνιση βασίζεται στα παπούτσια, τα μαλλιά ή ακόμα και το σωστό κραγιόν, ωστόσο η δύναμη που προσφέρει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου αλλάζει καθημερινά το «παιχνίδι» της μόδας. Οποιαδήποτε και αν είναι η διάθεσή σας, χαμηλών τόνων ή πιο πληθωρική, οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σας, μινιμαλιστικό ή μαξιμαλιστικό, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν τον μεγαλύτερο σύμμαχο της συλλογής σας.

Τα FW21 γυαλιά ηλίου της Max Mara αναβαθμίζουν τα winter look-1
©Max Mara

Γιορτάζοντας 70 χρόνια στο επίκεντρο κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, η πραγματική πρωταγωνίστρια στην κολεξιόν της Max Mara, είναι η ίδια η γυναίκα που τη φοράει. Ανά τις δεκαετίες, η δύναμή της έχει εξελιχθεί σε μια αδιαμφισβήτητη «νίκη» -δημιουργεί επιχειρήσεις, καλλιεργεί ταλέντα, θέτει ατζέντες και οδηγεί την αλλαγή. Το στιλ αυτής της γυναίκας: εκλεπτυσμένο και ανεπιτήδευτο, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της. Όπως ακριβώς και τα νέα γυαλιά ηλίου της Max Mara.

Τα FW21 γυαλιά ηλίου της Max Mara αναβαθμίζουν τα winter look-2
©Max Mara

Η συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 αντλεί έμπνευση από γυναίκες που ανατρέπουν τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός της έχει αναφορές από την κλασική βρετανική αισθητική, σε συνδυασμό με μία αλάνθαστη ιταλική «επίγευση». Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν σημαντικό κομμάτι του κάθε συνόλου της, αναδεικνύοντας μια δυναμική φόρμα κι έναν εκκεντρικό σκελετό που δεν βαραίνει, αλλά συμβάλλει σε μια εμφάνιση που ξεχωρίζει.

Τα FW21 γυαλιά ηλίου της Max Mara αναβαθμίζουν τα winter look-3
©Max Mara
MHT