τα-κολάν-αντικαθιστούν-τα-τζιν-οι-4-συν-300679
©Getty Images

Με τις αθλητικές τους γραμμές και την ευελιξία τους, τα κολάν σαγήνευσαν ιδιαίτερα τον κόσμο της μόδας το 2010. Πολύ γρήγορα θεωρήθηκαν anti-fashion τάση, χάθηκαν για λίγο από την καθημερινή μας γκαρνταρόμπα και τα είδαμε κυρίως να πρωταγωνιστούν ξανά σε off duty και sporty εμφανίσεις. Αυτό έγινε χωρίς να υπολογίζουμε στους σχεδιαστές μόδας που, αυτή τη σεζόν, αναβίωσαν την τάση των yoga pants στην πόλη. Acne Studios, Alaïa, Atlein, είναι μερικά από τα πολλά brands που έκαναν ξανά τα κολάν απαραίτητα για την winter γκαρνταρόμπα, που σήμερα φοριέται από εξέχουσες προσωπικότητες όπως η Victoria Beckham, η Kendall Jenner, ακόμη και η Irina Shayk. Παρακάτω βρίσκονται οι fashion συνδυασμοί στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για να φορέσετε το κολάν με κομψότητα το 2024.

Μαύρο κολάν και πολύχρωμο παλτό

Άνετα και μοντέρνα, τα κολάν διαρκούν όλες τις εποχές. Φορέστε ένα κλασικό μαύρο κολάν και συνδυάστε το με χρωματιστό πανωφόρι. Η σιγουριά που προσφέρει αυτή η εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η τάση.

Μαύρο κολάν και ζακέτα 

Το κομμάτι που θα το συνδυάσετε το 2024; η ζακέτα, ένα ακόμη essential που ενσωματώνεται και στην τάση grandpacore που κυριαρχεί ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν.

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-1
©Saint Laurent

Παλτό,Saint Laurent

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-2
©Norma Kamali

Κολάν,Norma Kamali

Μαύρο κολάν και puffer jacket

Μαύρο κολάν, ένα oversized τζάκετ, ψηλές μπότες, και είναι αρκετό. Για μια chic εμφάνιση με κολάν, φορέστε ένα ζευγάρι μπότες με τακούνι, που βρίσκονται στα boot trends της σεζόν. Και ενώ ο συνδυασμός μπορεί να φαίνεται τολμηρός, στην πραγματικότητα είναι πολύ ευέλικτος.

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-3
©Prada

Μπουφάν,Prada

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-4
©Calzedonia

Κολάν,Calzedonia

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-5
©Paris Texas

Μπότες,Paris Texas,Kalogirou

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-6
©Instagam@Elsa Hosk

Μαύρο κολάν και μάξι παλτό 

Τον Δεκέμβριο του 2023, η Balenciaga αποκάλυψε τη νέα της συλλογή στην καρδιά του Λος Άντζελες. Μια παρέλαση από sporty εκδοχές που φυσικά εντοπίσαμε και κολάν. Η Elsa Hosk βρήκε την ευκαιρία και υιοθέτησε ένα σχέδιο μαύρου κολάν του brand το οποίο συνδύασε με μάξι παλτό με boxy ώμους. Το αποτέλεσμα είναι μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα κομψή και άνετη.

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-7
©Lola

Παλτό,Lola

Τα κολάν αντικαθιστούν τα τζιν: Οι 4 συνδυασμοί για να τα φορέσετε το 2024-8
©Balenciaga

Κολάν,Balenciaga

Διαβάστε επίσης | Αυτό είναι το παντελόνι για κάθε σωματότυπο που πρωταγωνιστεί στις τάσεις

MHT