τα-κοστούμια-της-άνοιξης-θα-τα-συνδυάσ-261274
©Acielle StyleDuMonde

Εκτός από το μαύρο, το navy blue και το καφέ, τα χειμερινά χρώματα που απαρτίζουν τη γκαρνταρόμπα μας περιλαμβάνουν και το σαγηνευτικό βουργουνδί, τη μυστηριώδη απόχρωση που μοιάζει με αυτή του κόκκινου κρασιού και αποτελεί μία από τις πιο fashionable εναλλακτικές στις κλασικές σκούρες της παλέτας.

Αν και το βουργουνδί είναι χρώμα που θα μπορούσαμε να το δούμε σε οποιοδήποτε piece της γκαρνταρόμπας μας, από πανωφόρια μέχρι τσάντες, η εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης μας σύστησε τις βουργουνδί μπότες, ένα φρέσκο trend που κρίνεται ιδανικό για τα office look της άνοιξης.

Δεδομένου πως δεν πρόκειται για κομμάτι που βλέπουμε σύχνα, μας τράβηξε την προσοχή και αμέσως κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Όντως, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οίκους περιλαμβάνουν στις συλλογές τους βουργουνδί μπότες σε διάφορα στιλ – φλατ και ψηλές, σε ankle μήκος, cowboy, over the knee και κροκό. Όλες οι προτάσεις είναι εξίσου κομψές και κολακευτικές, ενώ δεν χωρά αμφιβολία πως μπορούν να γίνουν η βάση για μερικά από τα πιο polished look των επόμενων μήνων.

Όπως και στο street style, εμείς θα προτείναμε να τις συνδυάσετε πρώτα με τα κοστούμια σας. Ειδικά αν το workwear σας έχει πολλά γκρι κομμάτια, οι βουργουνδί μπότες μπορούν να γίνουν το τέλειο αξεσουάρ για να τα φωτίσετε, συνθέτοντας μια ωραία και safe χρωματική ισορροπία, που όχι μόνο δεν θα σας βγάλει από το comfort zone, αλλά θα σας εμπνεύσει να τολμάτε περισσότερο.

Shop the trend

Τα κοστούμια της άνοιξης θα τα συνδυάσουμε με αυτές τις μπότες-1
©The Row

Μπότες, The Row

Τα κοστούμια της άνοιξης θα τα συνδυάσουμε με αυτές τις μπότες-2
©Jil Sander

Φλατ μπότες, Jil Sander

Τα κοστούμια της άνοιξης θα τα συνδυάσουμε με αυτές τις μπότες-3
©Paris Texas

Κροκό μπότες, Paris Texas

Τα κοστούμια της άνοιξης θα τα συνδυάσουμε με αυτές τις μπότες-4
©Dorothee Schumacher

Καουμπόικα μποτάκια, Dorothee Schumacher

Διαβάστε επίσης | Cardigan: Τα 6 κομμάτια που θα φορέσουμε την άνοιξη 2023

MHT