τα-νέα-fashion-essentials-της-dirty-laundry-γιορτάζουν-τη-μαγεία-201580
©Press

Η Dirty Laundry γίνεται αφορμή με κάθε νέα συλλογή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο και πώς αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε καλύτερα το θαύμα της ζωής. Πού βρίσκεται καθένας από μας αυτή τη στιγμή; Ζούμε το παρόν ή αναλωνόμαστε σε ένα παρελθόν που δεν μπορούμε να αλλάξουμε κι ένα μέλλον για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα; Αναπνέουμε μέσα στα ρούχα μας με ευελιξία, ελευθερία, χαρά;

Ως ένα premium casual clothing brand, που έχει συνέχεια τις κεραίες ανοιχτές, λαμβάνοντας καθαρά και γρήγορα τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Dirty Laundry  παρουσιάζει τη νέα της εντυπωσιακή καμπάνια «YOU ARE HERE» για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 21-22, εμπνευσμένη από τη δύναμη της ενσυνειδητότητας. Το βλέμμα στρέφεται στη μαγεία της παρούσας στιγμής – δεν υπάρχει τίποτα πιο απτό από το εδώ και το τώρα.

Τα νέα fashion essentials της Dirty Laundry γιορτάζουν τη μαγεία του «τώρα»-1
©Press

Στη συλλογή AW21-22 τα πολύ δημοφιλή minimal fashion essentials της μάρκας, τα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodie, φρεσκάρουν τη χρωματική παλέτα τους, εισάγοντας ολοκαίνουργιες εποχικές αποχρώσεις, ενώ φυσικά διατηρούνται και τα κλασικά best-seller χρώματα. Το κυρίως εικαστικό της καμπάνιας, ο inclusive κύκλος της ζωής στο χρώμα της μάρκας, μια iconic κίτρινη βούλα στον χώρο και στο χρόνο, αποτυπώνεται επίσης σε διάφορες seasonal στάμπες με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Τα νέα fashion essentials της Dirty Laundry γιορτάζουν τη μαγεία του «τώρα»-2
©Press

Οι πιο πυκνές και πλούσιες υφές στα υφάσματα της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer τζάκετ, συνδυάζονται μεταξύ τους εύκολα, δημιουργώντας το απαραίτητο ζεστό layering, ενώ το fit είναι και πάλι άνετο. Ρούχα σχεδιασμένα για κίνηση και βαθιά εισπνοή-εκπνοή.

Τα νέα fashion essentials της Dirty Laundry γιορτάζουν τη μαγεία του «τώρα»-3
©Press

CAMPAIGN CREDITS:

Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης

Φωτογράφος: Γιώργος Καπλανίδης @thisisnotanotheragency

Cinematographer: Ιωάννα Τσουκαλά

Fashion Editor: Alex Petsetakis

Make up: Efi Ramone @Beehive Artists

Hair Styling: Χρύσανθος Σμυρναίος @Beehive Artists

Βοηθός Φωτογράφου: Κατερίνα Γορίτσα

Fashion Assistant: Penelope Hansen

*Εξερευνήστε τη νέα συλλογή AW21.22 στο DIRTY LAUNDRY e-shop:  www.dirtylaundry.gr

MHT