τα-νέα-γυαλιά-του-οίκου-bottega-veneta-για-το-2023-248965
©Bottega Veneta

Ο οίκος Bottega Veneta, για τη φετινή συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2022-23, μας παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικά γυαλιά και σκελετούς οράσεως που θα μπουν στη λίστα με τα must-have της σεζόν. Τα signature σχήματα του οίκου έρχονται πιο ανανεωμένα με αιχμηρές γραμμές και έντονους όγκους και ένα εμβληματικό 3D ντεκόρ με τις δύο παράλληλες γραμμές, χαρακτηριστικό του brand.

Μια από τις πιο hot τάσεις τις φετινής σεζόν και ένα από τα μεγαλύτερα it-pieces που ξεχωρίσαμε από την συλλογή του οίκου είναι το νέο sporty μοντέλο με το τριγωνικό ντεκόρ στους μεντεσέδες και τις λεπτομέρειες από καουτσούκ, το οποίο και είδαμε να βρίσκεται στο επίκεντρο του φετινού street style. Τα ξεχωριστά γυαλιά της συλλογής είναι μια η πιο in προσθήκη στα φετινά everyday σύνολα και αποτελούν την απαραίτητη iconic πινελιά που θα δώσει fashion αέρα σε όλα τα outfits. Επιπλέον, βλέπουμε και νέες σιλουέτες να κάνουν την εμφάνισή τους στα ελαφριά μεταλλικά μοντέλα, μια fresh εκδοχή του παραδοσιακού στυλ του Οίκου που διαθέτει εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-1Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-2Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-3Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-4Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-5Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-6Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-7Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-8Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-9Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-10Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta για το 2023-11

#NewBottega

H συλλογή οπτικών Bottega Veneta διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Διαβάστε επίσης | 10 εμφανίσεις για τις βροχερές ημέρες που έρχονται

MHT