τα-vogue-approved-ρολόγια-των-φετινών-festive-look-είναι-trussardi-297933

H χριστουγεννιάτικη shopping list των Vogue editors είναι έτοιμη και αναμφίβολα ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ που περιλαμβάνει είναι το ρολόι. Το «κόσμημα» που περιβάλλει τον καρπό μας και σφραγίζει τις στιγμές που περνάμε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ως το πρώτο ιταλικό lifestyle brand, ο οίκος Trussardi έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικά από τα πιο chic ρολόγια των τελευταίων δεκαετιών. Πολυτελή, σοφιστικέ και διαχρονικά, έχουν ακριβώς τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να ενταχθούν στο στιλ μας, για αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της Christmas wishlist μας. Τόσο ως δώρα για τους ανθρώπους μας, όσο και ως δώρα προς τον εαυτό μας που αυτές τις γιορτινές ημέρες θέλουμε να φροντίσουμε λίγο παραπάνω.

Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-1

Με εφαλτήριο τα δερμάτινα γάντια και μεταπηδώντας στον κόσμο των αξεσουάρ και της ένδυσης, ο οίκος Trussardi έχει χτίσει την αισθητική του πάνω στη φιλοσοφία του “joie de vivre”. Στην απόλαυση, δηλαδή, των μικρών καθημερινών πραγμάτων, που όπως αποδεικνύεται είναι και αυτά που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Ο χρόνος που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας, τα γέλια, οι αναμνήσεις και τα ευτράπελα είναι τα highlights που ομορφαίνουν τη ζωή μας και τι πιο ιδανικό από ένα luxury ρολόι για να τα κρατήσει στον νου μας για πάντα;

Η τεχνογνωσία και η ιταλική φινέτσα της Trussardi εγγυώνται πως τα ρολόγια που θα κοσμήσουν το χέρι μας θα είναι απόλυτα elegant. Από το 1911 που ιδρύθηκε από τον Dante Trussardi και χωρίς διακοπή μέχρι σήμερα, ο οίκος εξελίσσει τον δημιουργικό του πυρήνα και παράλληλα διατηρεί τις βασικές του αρχές, την καινοτομία, τη δημοκρατία και τη συμπερίληψη. Με ισχυρή την αίσθηση της κοινότητας και με περιβαλλοντική συνείδηση, σχεδιάζει κάθε σεζόν κομμάτια-κλειδιά που δεν είναι μόνο σύμβολα αισθητικής αλλά και προσιτά σε όλους τους ενημερωμένους fashion addicts που αναζητούν το modern chic σε κάθε ευκαιρία.

Τα Trussardi ρολόγια που μπήκαν στη shopping list της Vogue

Φέτος, τα ρολόγια στα οποία θα επενδύσουμε θα έχουν κοινό παρονομαστή το classic with a twist. Διχρωμίες στο bracelet, κρύσταλλα στο στεφάνι, ιδιαίτεροι δείκτες και ζωηρές αποχρώσεις στο καντράν συνθέτουν τα πιο δημοφιλή σχέδια και μας παρασύρουν στις πιο ενδιαφέρουσες στιλιστικές επιλογές. Εμείς, θα χαρίσουμε τα πιο εντυπωσιακά στους αγαπημένους μας με την ευχή ο νέος χρόνος να τους φέρει τις πιο δυνατές εμπειρίες.

Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-2
©Trussardi
Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-3
©Trussardi
Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-4
©Trussardi
Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-5
©Trussardi
Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-6
©Trussardi
Τα Vogue approved ρολόγια των φετινών festive look είναι Trussardi-7
©Trussardi

Περισσότερες πληροφορίες στο: Belsis Co/timeonline.gr

MHT