απρόσμενες-συναντήσεις-στη-vogue-greece-απριλί-217328
©Thanassis Krikis

Η Vogue Greece Απριλίου είναι αφιερωμένη στην σύνδεση που μπορεί να έχει πολλές μορφές και να προκύψει ενώνοντας ετερόκλητες πλευρές. Για τα τρίτα της γενέθλια, κάλεσε λαμπερές προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους να ανοίξουν έναν γόνιμο διάλογο, ασκώντας ο ένας κριτική στην δουλειά του άλλου και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Το παιδί-θαύμα του πειραματικού θεάτρου Δημήτρης Καραντζάς συναντά την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή και της αποκαλύπτει πως θαυμάζει τον τρόπο που επικοινωνεί τις απόψεις της για καίρια θέματα στα social media, πιάνοντας τον παλμό της εποχής. “Μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον πώς ένα λαϊκό είδωλο των χρυσών ’90s και ’00s, όπως εσύ, που ανήκες θα έλεγε κανείς –μαζί με άλλους– σ’ ένα βολεμένο σύστημα που δεν ξεβολεύτηκε ποτέ, κατάφερες να ανοίξεις άλλες πόρτες, να δεις άλλα πράγματα, να προχωρήσεις μπροστά, να πάρεις θέση, έστω κι αν γίνεις αντιπαθής, να ταρακουνήσεις διάφορες περίεργες σκοπιμότητες που κανείς δεν θέλει να ταρακουνήσει”, περιγράφει στον διάλογο που εκτυλλίσεται στην Vogue Greece Απριλίου.

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού και ο αρχηγός της Εθνικής Πόλο Γιάννης Φουντούλης, ανακαλύπτουν πως και οι δυο ανήκουν σε χώρους που απαιτούν σωματική και ψυχική αντοχή. “Σκέφτομαι πως ένας ηθοποιός προπονείται κάθε μέρα για να είναι έτοιμος στον αγώνα του, που είναι η παράσταση, όπως για μένα το πρόγραμμα απαιτεί καθημερινές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστώ όπως πρέπει στην «παράστασή» μου, που είναι ο επίσημος αγώνας”, αναλύει ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σχεδιαστής Άγγελος Φρέντζος, εξετάζει το ιδιαίτερο στυλ του καλλιτέχνη Good Job Nicky. “Modern Supermarket Music. Ό,τι μαζεύει κόσμο, δηλαδή. Μπορεί να αρέσει στη μαμά μου, σ’ εμένα, στη μικρή μου αδερφή. Δεν έχει ηλικία, κι αυτό είναι η δύναμή του. Το πιάνει όλο το supermarket. Το ίδιο και ο Kanye West”, δηλώνει.

Μην χάσετε τις Απρόσμενες Συναντήσεις στην συλλεκτική Vogue Greece Απριλίου που κυκλοφορεί στις 27/3 με την Καθημερινή.

MHT