είναι-φρέσκια-φυσική-και-αγοροκόριτ-114736
©Givenchy SS20 |Jamie Stoker

Εντυπωσιακά απλή και φρέσκια, η Silje Lorentzen από τη Νορβηγία, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο SS20 show της Clare Waight Keller για τον οίκο Givenchy

«Είναι φρέσκια, φυσική και αγοροκόριτσο»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο που άνοιξε το show του Givenchy-1
©Givenchy SS20 | Getty Images

«Έχει αυτή την τρομερή φυσική ομορφιά» ανέφερε η Waight Keller στα παρασκήνια του show. «Αυτό που τράβηξε το βλέμμα μου ήταν η απόλυτη καθαρότητα του προσώπου της, οι φακίδες στα μάγουλα της, η φρεσκάδα της, το γεγονός ότι είναι πολύ μοντέρνα και αρκετά σοφιστικέ, αλλά ταυτόχρονα ανεπιτήδευτη», συμπλήρωσε.

«Είναι φρέσκια, φυσική και αγοροκόριτσο»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο που άνοιξε το show του Givenchy-2
©Givenchy SS20 |Jamie Stoker

Πρώτος την ανακάλυψε ο γνωστός casting director, Piergiorgio Del Moro. «Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να μιλήσει, και η Clare είπε κατευθείαν πως το πρόσωπό της ήταν υπέροχο και ότι μοιάζει με ηθοποιό! Η Clare ενθουσιάζεται με τα πρόσωπα που δείχνουν αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα ωριμότητα. Ξέρει πολύ καλά τι της αρέσει και αυτό κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη». 

«Είναι φρέσκια, φυσική και αγοροκόριτσο»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο που άνοιξε το show του Givenchy-3
©Givenchy SS20 |Jamie Stoker

Όπως περιγράφει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, η «γυναίκα Givenchy» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 είναι «φρέσκια, φυσική και λίγο αγοροκόριτσο». Η συλλογή αποτελείται από κομμάτια με έντονο tailoring, εξωτικά φλοράλ, λαιμοκόψεις που μοιάζουν με φουλάρια και επαναχρησιμοποιημένα denim υφάσματα. 

«Είναι φρέσκια, φυσική και αγοροκόριτσο»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο που άνοιξε το show του Givenchy-4
©Givenchy SS20 |Jamie Stoker

Για τον Del Moro, που βρισκόταν επίσης πίσω από τα σόου των Versace, Victoria Beckham, Tom Ford και Michael Kors, αυτή τη σεζόν, η Lorentzen ήταν ιδανική για να ενσαρκώσει το όραμα της Waight Keller για τον γαλλικό οίκο. 

Η εντυπωσιακή Νορβηγίδα από το Tønsberg είναι μόλις 23 ετών και εκπροσωπείται από το MP Management στο Παρίσι και το Team Models στη Νορβηγία. Έχοντας αφήσει πίσω της την ιππασία και την ιατρική, η Lorentzen ζει πλέον στο Όσλο όπου εργάζεται ως μοντέλο. «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε λίγο πριν «ανοίξει» το πρώτο της show για τον οίκο Givenchy. 

«Είναι φρέσκια, φυσική και αγοροκόριτσο»: Γνωρίστε το νέο πρόσωπο που άνοιξε το show του Givenchy-5
©Givenchy SS20 | Getty Images

Ο Del Moro υπογραμμίζει πως για να πετύχεις στη σημερινή βιομηχανία της μόδας πρέπει να έχεις «αυτοπεποίθηση, επιμονή και πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό που κάνεις. Μπορεί να είσαι η πιο όμορφη γυναίκα, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό που κάνεις, δεν ακούς και δεν προσπαθείς να εξελίξεις την καριέρα σου τότε το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις τίποτα». 

Μετά από ένα δυναμικό ντεμπούτο και τη συνεργασία της με τον εμβληματικό οίκο Givenchy, το μόνο σίγουρο είναι πως η Lorentzen έχει όλα τα εφόδια για να καταφέρει πολλά. 

MHT