το-2-σε-1-πλεκτό-που-θα-αλλάξει-το-καθημερ-201033
©Getty Images

Χειμώνας σημαίνει ζεστά πουλόβερ και oversized κασκόλ που αγκαλιάζουν το σώμα μας. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε και τα δύο σε ένα κομμάτι; Οι σχεδιαστές φέτος πειραματίστηκαν με κάτι νέο και μας προτείνουν να ανακαλύψουμε το sweater wrap, ένα υβριδικό πλεκτό που θα αλλάξει το καθημερινό styling. Στην ουσία πρόκειται για ένα πουλόβερ με ενσωματωμένο φουλάρι που τυλίγεται γύρω από τον κορμό ή το λαιμό ή απλά το αφήνουμε να πέφτει ελεύθερα. Μια μικρή μεν λεπτομέρεια που όχι μόνο μας προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά εγγυάται πως το στυλ μας θα έχει το κάτι διαφορετικό.

Αυτό το επιβεβαιώνει και μια ματιά στις εμφανίσεις των Instagrammers με sweater wraps. Μπορούμε να διαπιστώσουμε πως αυτό το υβριδικό πλεκτό είναι η τάση που θα φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και αξίζει σίγουρα να υποκύψουμε.

Αρκεί ένα τζιν παντελόνι για να ολοκληρώσετε αυτό τον casual, αλλά τόσο ιδιαίτερο συνδυασμό. Έχουμε όμως ήδη ξεχωρίσει και το easy chic outfit με σατέν φούστα αλλά και cargo pants. Αυτό το double jersey θα γίνει το go-to item τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες, που νιώθουμε πως δεν θέλουμε να αφήσουμε την κουβέρτα μας. Τα microtrends είναι αυτά που ανεβάζουν το στυλ μας ένα step παραπάνω, αφού μας διαφοροποιούν από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς και δείχνουν πως όταν αποφασίζουμε να τολμήσουμε το κάτι παραπάνω, μπορούμε να βγούμε από την comfort zone μας. Σίγουρα τα κλασικό γκρι ή μαύρο πουλόβερ θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας χειμερινό trend, όμως θα δώσουμε μια ευκαιρία και σε ένα διαφορετικό trend στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Vogue προτείνει τα sweater wraps που αξίζουν την προσοχή μας τώρα.

Το 2 σε 1 πλεκτό που θα αλλάξει το καθημερινό styling-1
©Ganni

Sweater wrap, Ganni.

Το 2 σε 1 πλεκτό που θα αλλάξει το καθημερινό styling-2
©The Frankie Shop

Sweater wrap, The Frankie Shop.

Το 2 σε 1 πλεκτό που θα αλλάξει το καθημερινό styling-3
©Rejina Pyo

Sweater wrap, Rejina Pyo.

Το 2 σε 1 πλεκτό που θα αλλάξει το καθημερινό styling-4
©Adolfo Dominguez

Sweater wrap, Adolfo Dominguez.

Διαβάστε επίσης | Τα 7 αντίθετα της χειμερινής γκαρνταρόμπας που δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς

MHT