το-90χρονο-μοντέλο-carmen-dellorefice-στη-vogue-greece-μαρτίου-213516

Στα 90 της η Carmen DellOrefice παραμένει περιζήτητη στην βιομηχανία της μόδας κλείνοντας τη μια δουλειά μετά την άλλη και έχοντας διαγράψει ήδη μια πορεία 75 χρόνων. Η Vogue Greece Μαρτίου που κυκλοφορεί στις 27/2 με την Καθημερινή της Κυριακής, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Η Carmen DellOrefice δεν σπαταλά ποτέ τον ελεύθερο χρόνο της σε κάτι που δεν την ενδιαφέρει. Αποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόσκληση της Χριστίνας Πολίτη να μιλήσει σε ένα τεύχος αφιερωμένο σε όλα τα σώματα και την ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Πώς ορίζει όμως η ίδια την ομορφιά; «Η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια εκείνου που τη βλέπει. Γιατί ποιος είναι αυτός που μπορεί να ορίσει ότι κάτι είναι πιο όμορφο από το άλλο; Με τα μέσα που προσφέρει η σύγχρονη επιστήμη και η τεχνολογία μπορείς να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να αλλάξεις τα μαλλιά σου, να φτιάξεις τα δόντια σου, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού».

Το 90χρονο μοντέλο Carmen Dell’Orefice στη Vogue Greece Μαρτίου-1
©WireImage
1/1
Native Share

Η ζωή της Carmen DellOrefice δεν είχε μόνο λαμπερές στιγμές στη μόδα, αλλά και μεγάλους έρωτες, που άφησαν το ξεχωριστό τους αποτύπωμα. «Έκανα τρεις γάμους, καθένας από τους οποίους ακολούθησε τη δική του πορεία. Τον καιρό του Χριστού, οι άνθρωποι ήταν παππούδες στα 35 τους χρόνια. Τώρα, που ζούμε ως τα 100, κατά τη γνώμη μου είναι φυσικό να αλλάζουμε συντρόφους στο διάβα της ζωής», περιγράφει στη Vogue Greece Μαρτίου για τον ρόλο του έρωτα.

Αν μπορούσε να επιλέξει την πιο συναρπαστική περίοδο της πορείας της ποια θα ήταν; «Τα τελευταία 10 χρόνια όμως ήταν καταπληκτικά! Έζησα μαγικά, μία ιστορία δική μου είναι μία ολόκληρη ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Είμαι ευγνώμων», απαντά.

Μην χάσετε την συναρπαστική ιστορία της Carmen DellOrefice και τις πολύτιμες συμβουλές για καλύτερη ζωή, στη Vogue Greece Μαρτίου που κυκλοφορεί στις 27/2 με την Καθημερινή της Κυριακής.

MHT