το-μini-cools-είναι-το-πιο-cool-παιδικό-brand-215580
©MINI COOLS

To MINI COOLS ήρθε για να γεμίσει τις μέρες των παιδιών με χαρά και αισιοδοξία. Πηγή έμπνευσης αποτελούν οι μικροί ήρωες με τη μεγάλη καρδιά και την ατρόμητη φύση τους, που θέλουν να ξεχωρίζουν, να είναι cool και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ζωηρή φαντασία. Τα παιδιά με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμισμό, που τολμούν να εκφράζουν τη μοναδικότητά τους. Αστραφτεροί κρύσταλλοι στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου κοσμούν ονειρεμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά και εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων που μοιάζουν αληθινά και περιλαμβάνουν κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Sticker books με εκατοντάδες αυτοκόλληλα προορίζονται για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης, καθως μπορούν να κολληθούν στο πρόσωπο, το σώμα, τα ρούχα, τα νύχια, τις τσάντες και φυσικά στις χειροτεχνίες, ενώ από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πιο στυλάτα γυαλιά ηλίου.

Το ΜINI COOLS είναι το πιο cool παιδικό brand-1
©MINI COOLS

Όλα τα προϊόντα MINI COOLS, εκτός από τα ευφάνταστα σχέδια και τα παιχνιδιάρικα ονόματα, ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα που τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση από παιδιά, ενώ είναι κατασκευασμένα από ασφαλή, μη τοξικά υλικά. Φιλοσοφία των MINI COOLS είναι ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και χρέος μας είναι να χτίσουμε γι’αυτά έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο που αποδέχεται και επικροτεί την αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητα, χωρίς διακρίσεις και τα παροτρύνει να ονειρεύονται, να εκφράζονται, να είναι ελεύθερα ο εαυτός τους. Όραμα των MINI COOLS είναι να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε κάθε παιδί και για να το επιτύχουν συνεργάζονται με την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί». Μέρος των εσόδων από κάθε πώληση του best-seller σετ «Big at Heart» αφιερώνεται στους σκοπούς της ένωσης που εδώ και δεκαετίες παρέχει στήριξη σε χιλιάδες παιδιά ετησίως, ανεξαρτήτου θρησκείας και φυλής.

Το ΜINI COOLS είναι το πιο cool παιδικό brand-2
©MINI COOLS

Τα MINI COOLS επιθυμούν να ταυτίσουν το μοναδικό στυλ με τον σεβασμό στον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον.  Έχοντας λάβει υπόψη την ανάγκη για βιωσιμότητα, για τις αποστολές τους συμμετέχουν στο πρόγραμμα της DHL «GoGreen Climate Neutral», το οποίο συμβάλλει στη μείωση εκπομπών άνθρακα και έχουν λάβει την πιστοποίηση «Green Dot» προνοώντας για την καταβολή τέλους ανακύκλωσης των συσκευασιών τους. Οι τελευταίες μάλιστα είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να μην απορρίπτονται μετά το άνοιγμα, αλλα να επαναχρησιμοποιούνται ως κοσμηματοθήκες ή κουτιά αποθήκευσης.

Το ΜINI COOLS είναι το πιο cool παιδικό brand-3
©MINI COOLS

Μπείτε κι εσείς τώρα στον μαγικό και γεμάτο αισιοδοξία και θετική ενέργεια σύμπαν των MINI COOLS και δείτε τον κόσμο όπως τα παιδιά, γεμάτο σπινθηροβόλα χρώματα και αφορμές για χαρά. Ανακαλύψτε τα ξεχωριστά αξεσουάρ στο  e-shop minicools.comκαι σε επιλεγμένα concept stores για παιδιά (The Wonder Room, Milkshakes & Dreams, Two Monkeys, Kitabu, Mrs Zebra, Just Kidding κ.ά.).

MHT