το-πιο-απλό-style-hack-είναι-και-το-πιο-επιτυχημ-195834
©Pernille Teisbaek/Instagram

Η τελευταία fashion week μας έφερε σε επαφή με πολλά νέα δημιουργικά street style trends, ήταν όμως και μια απόδειξη πως υπάρχουν και κάποιοι basic συνδυασμοί που λειτουργούν πάντα και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τόσο οι fashion editors που βρίσκονταν από show σε show, όσο και οι street stylers, σε πολλές περιπτώσεις επέλεξαν το πιο απλό style hack. Φόρεσαν ένα oversized υφασμάτινο παντελόνι και ένα λευκό T-shirt. Ακούγεται εύκολο, έχει όμως και αυτό τα μυστικά του, όπως άλλωστε όλοι οι βασικοί συνδυασμοί που με κάποιο τρόπο τρόπο δείχνουν πάντα fashionable.

Το ιδανικό oversized παντελόνι έχει tailored γραμμή ώστε να δείχνει κομψό και φυσικά τη σωστή εφαρμογή στο σώμα ώστε να μην προσθέτει όγκο. Αντίστοιχα το T-shirt είναι πάντα ένα ή και δύο μεγέθη μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα αυτά τα κομμάτια να δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους και να γίνονται η βάση για να χτίσουμε μια εμφάνιση γύρω από αυτά. Άλλωστε ανάλογα με τα παπούτσια ή το πανωφόρι που θα επιλέξουμε, δημιουργούμε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Οι αδερφές Olsen δεν είναι καθόλου τυχαία φαν αυτού του συνδυασμού. Η φιλοσοφία του brand The Row, βασίζεται σε τόσο μίνιμαλ looks με oversized παντελόνια και απλά τοπ. Αντίστοιχα η Rosie Huntington και η Pernille Teisbaek μέσα από το Instagram account τους μας δείχνουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές αυτού του συνδυασμού.

Αν ο στόχος είναι να μείνετε πιστές σε ένα minimal style, τότε επιλέξτε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με χρώματα όπως γκρι, μαύρο, nude, λευκό, που μπορούν να φορεθούν εύκολα και μεταξύ τους.

Η Vogue συγκέντρωσε street style looks που θα σας εμπνεύσουν και θα γίνουν η λύση αυτές τις μέρες που δεν έχετε διάθεση για styling.

Το πιο απλό style hack είναι και το πιο επιτυχημένο-1
©George Angelis/Shot by Gio
Το πιο απλό style hack είναι και το πιο επιτυχημένο-2
©Diego Anciano
Το πιο απλό style hack είναι και το πιο επιτυχημένο-3
©Acielle/Style du Monde
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Smart (@naomismartuk)

Το πιο απλό style hack είναι και το πιο επιτυχημένο-4
©Jonathan Daniel Pryce
Το πιο απλό style hack είναι και το πιο επιτυχημένο-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Οι 5 μεγαλύτερες street style τάσεις τώρα

MHT