το-pop-up-store-του-οίκου-louis-vuitton-στη-μύκονο-βουτά-στο-235155

Το απέραντο γαλάζιο της Μύκονου συναντά το νέο total blue pop-up store του οίκου Louis Vuitton, φυσικά στο Nammos Village. Εκεί έκανε απόβαση η Fall/Winter menswear συλλογή, η τελευταία με την υπογραφή του Virgil Abloh. H The Louis Dreamhouse collection παρουσιάζεται σε ένα περιβάλλον που εφαρμονίζεται με το απόλυτο μπλε του Αιγαίου και λούζεται από το φως του ήλιου.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του Louis Vuitton pop-up store με τα ακανόνιστα τοποθετημένα παράθυρα, ταιριάζει με το νεανικό ύφος της Fall/Winter collection, κάτι που εκφράζεται και μέσα από τα so hot sneakers LV Trainer 2, με το φουτουριστικό στυλ.

Το pop-up store του οίκου Louis Vuitton στη Μύκονο βουτά στο απέραντο γαλάζιο-1
©Louis Vuitton

Οι δυο εντυπωσιακές σκάλες σε κάθε πλευρά του χώρου, διαμορφώνουν ένα περιβάλλον όπου το σουρεαλιστικό συναντά το πραγματικό. Εκεί βρίσκει το απόλυτο καταφύγιο και η Menswear συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνας, με ανανεωμένα staples και fresh fashion αφίξεις.

Το pop-up store του οίκου Louis Vuitton στη Μύκονο βουτά στο απέραντο γαλάζιο-2
©Louis Vuitton

Στο pop-up store μπορείτε να ανακαλύψετε τις ready to wear δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton, αρώματα, αξεσουάρ, πολυτελή δερμάτινα είδη, όπως και τις συλλεκτικές LV Paint Can bags αλλά και κομμάτια της σειράς This Is Not Monogram. Τα τελευταία αποτελούν φόρο τιμής του Virgil Abloh σε signature Louis Vuitton items, μέσα από μια σουρεαλιστική ματιά.

Το pop-up store του οίκου Louis Vuitton στη Μύκονο βουτά στο απέραντο γαλάζιο-3
©Louis Vuitton

Βουτήξτε στο μπλε και απολαύστε shopping by the beach, με την υπογραφή του Louis Vuitton.

Info: Louis Vuitton, Nammos Village, Παραλία Ψαρού.

MHT