το-πρώτο-fashion-show-της-falconeri-μάς-σύστησε-τα-πιο-πολ-291533
©Falconeri

Στη Fonderia Macchi, η Falconeri προσέφερε μια καθηλωτική εμπειρία από γεύσεις, χρώματα, αρώματα και μελωδίες, ικανές να αφυπνίσουν τις αισθήσεις στην αφήγηση του ταξιδιού των νημάτων της. Tα μυστικά μιας συναρπαστικής, μαγικής ίνας αποκαλύφθηκαν μέσω μιας ιδανικής κοινής κλωστής, που μετατράπηκε σε κασμίρ για την περίσταση.

Με τον χώρο να έχει διαμορφωθεί ως μια μεταφορά για τα διάφορα στάδια του ταξιδιού του κασμίρ: από την αναζήτηση της πρώτης ύλης μέχρι τις διαδικασίες παραγωγής και τα καρούλια του νήματος, κάθε εγκατάσταση περιέβαλε τους επισκέπτες σε μια ζεστή, μοναδική ατμόσφαιρα.

Το πρώτο fashion show της Falconeri μάς σύστησε τα πιο πολυτελή πλεκτά του χειμώνα-1
©Falconeri(Photo by Daniele Venturelli)

Κάτω από το φως των αμυδρών φαναριών, η καθηλωτική εμπειρία ξεκίνησε με το χάιδεμα του ακατέργαστου κασμίρ, που βρισκόταν μέσα σε μπάλες γιούτα. Τα νέα αρώματα της μάρκας αγκάλιασαν τα χρώματα της νέας παλέτας, τα οποία παρέλασαν στην πασαρέλα, με τις νέες δημιουργίες των style directors Giulia Sartini και Pierangelo Fenzi. Στo catwalk, στο κέντρο της αίθουσας, το νήμα επιβεβαίωσε τον εαυτό του ως τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή, συνοδεύοντας το πέρασμα των ενδυμάτων Falconeri με ένα απαλό παιχνίδι κασμίρ που αγκάλιαζε τα μοντέλα.

Το πρώτο fashion show της Falconeri μάς σύστησε τα πιο πολυτελή πλεκτά του χειμώνα-2
©Falconeri

To brand που έχει κάνει σήμα κατατεθέν τoυ την αφοσίωση στην αναζήτηση των καλύτερων υλικών, ταξιδεύει μέχρι τη μακρινή Μογγολία και την Εσωτερική Μογγολία για να επιλέξει τις καλύτερες ίνες κασμίρ, προσφέροντας έτσι μια δημοκρατική εμπειρία πολυτέλειας. Το show παρακολούθησαν οι Chiara Ferragni, digital entrepreneur, Matilda Lutz, Valentina Romani και Nicolas Maupas, οι ηθοποιοί Beatrice Vendramin, Ivana Lotito, Stella Egitto, Desirèe Popper, Emma Valenti και Cristina Marino αλλά και διεθνείς καλεσμένοι όπως οι Philippine Leroy-Beaulieu,  Sara Carbonero, Nesrin Cavadzade, a Turkish-born actress, Sassa De Osma, Princess of Hanover.

Το πρώτο fashion show της Falconeri μάς σύστησε τα πιο πολυτελή πλεκτά του χειμώνα-3
©Falconeri
Το πρώτο fashion show της Falconeri μάς σύστησε τα πιο πολυτελή πλεκτά του χειμώνα-4
©Falconeri
Το πρώτο fashion show της Falconeri μάς σύστησε τα πιο πολυτελή πλεκτά του χειμώνα-5
©Falconeri
MHT