το-smartphone-που-έγινε-απαραίτητο-στην-καθημε-228912

Η καθημερινότητα με βρίσκει κυρίως στους δρόμους, σε events και παρουσιάσεις νέων προϊόντων, σε επαγγελματικά ραντεβού και shows, προσπαθώντας να ανταποκριθώ στις αμέτρητες υποχρεώσεις της ημέρας. Το smartphone μου είναι για εμένα το πιο απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς μου, από το οποίο ζητάω όχι μόνο υψηλές επιδόσεις, αλλά και ευελιξία.

Ευελιξία για όλες αυτές τις φορές που έπρεπε να συνδεθώ σε ένα zoom call εκτός γραφείου, και απλά δεν μπορούσα να σταθεροποιήσω στη σωστή θέση το κινητό μου. Όπως και για όλα αυτά τα πρωινά που ξεκίνησα για το γραφείο με το laptop στην τσάντα και γεμάτη props για φωτογραφίσεις, προσπαθώντας παράλληλα να απαντάω σε κλήσεις και mails (χωρίς χέρια!).

Ένα ακόμα πιο δύσκολο task για εμένα, είναι να βρω την σωστή γωνία λήψης, για να τραβήξω video ή μια φωτογραφία για τις ανάγκες της δουλειάς μου, καθώς θέλω πάντα το τέλειο αποτέλεσμα. Φυσικά μπορώ να περιγράψω ακόμα περισσότερες ιστορίες προσπαθώντας -χωρίς καμία επιτυχία- να βγάλω μια φωτογραφία στο δοκιμαστήριο και να τη μοιραστώ με τις φίλες μου.

Γι’ αυτό και όταν έμαθα για το νέο HUAWEI P50 Pocket, έσπευσα αμέσως να εξερενήσω όλες τις αμέτρητες δυνατότητες που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά μου όχι απλά πιο εύκολη, αλλά και αποδοτική. Η λεπτομέρεια που μου κίνησε το ενδιαφέρον, ήταν φυσικά ο pocket σχεδιασμός του νέου HUAWEI, καθώς είναι αναδιπλούμενο και μπορεί να σταθεροποιηθεί παντού, στο τραπέζι, το αυτοκίνητο, στο ένα χέρι, επιτυγχάνοντας πάντα την τέλεια γωνία λήψης.

Το smartphone που έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητα των Vogue editors-1

Φυσικά το δοκίμασα στην πράξη, για να τραβήξω το πρώτο μου TikTok video για τη Vogue, χωρίς βοήθεια από τις συναδέλφους μου, αυτή τη φορά. Το τοποθέτησα στο ύψος που ήθελα για να πετύχω την καλύτερη γωνία λήψης και δίπλα στο παράθυρο για να αξιοποιήσω το φυσικό φως. Παράλληλα προσάρμοζα την γωνία για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Κάπως έτσι κατάφερα να δημιουργήσω μόνη μου το καλύτερο και με επαγγελματικές προδιαγραφές video, ενώ τράβηξα ίσως τις ωραιότερες φωτογραφίες μου. Με ένα  smartphone όπως το HUAWEI P50 Pocket,  οι δυνατότητες δεν σταματούν ποτέ και μπορώ να πω πως κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι νέο.

Είναι αλήθεια πως στον χώρο της μόδας το smartphone είναι κυρίως ένα εργαλείο δουλειάς. Μια stylish εμφάνιση στο δρόμο μπορεί πάντα να μου τραβήξει το ενδιαφέρον και να γίνει έμπνευση για την επόμενη φωτογράφιση στη Vogue Greece, αρκεί να έχω στην διάθεσή μου και τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στο αποτέλεσμα, όπως το HUAWEI P50 Pocket.

Το smartphone που έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητα των Vogue editors-2
©Huawei

Το HUAWEI P50 Pocket είναι ένα αναδιπλούμενο κινητό το οποίο μπορεί να διπλώσει συμμετρικά και να ανοίξει με μια κίνηση του χεριού. Απαραίτητο δηλαδή για όλες αυτές τις φορές που βρίσκομαι στο δρόμο και παράλληλα προσπαθώ να απαντήσω στο τηλέφωνο.

Καθώς η συσκευή ξεδιπλώνει, αποκαλύπτεται μια λεία οθόνη OLED οθόνη 6,9 ιντσών, και με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, εξασφαλίζοντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης, γι’ αυτό και το χρησιμοποιώ συχνά αντί για laptop, όπου και αν βρίσκομαι, ακόμα και στα ταξίδια μου.

Η κάμερα φτάνει τα 40MP True-Chroma, ενώ ο υπερ-ευρυγώνιος φακός τα 13MP, αποτυπώνοντας την κάθε στιγμή με μοναδική λεπτομέρεια. Τα χρώματα δείχνουν σαν αληθινά, ένα ακόμα στοιχείο που με κέρδισε, καθώς πλέον ξέρω πως οι φωτογραφίες και τα video που μοιράζομαι στα social media, έχουν το τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Το HUAWEI P50 pocket είναι κάτι σαν το “νέο μου πορτοφόλι”, στο οποίο και καταχώρησα όλες τις κάρτες και τα εισιτήριά μου, οπότε πλέον μπορώ να κρατήσω τις αγαπημένες μου mini bags, χωρίς να ανησυχώ για τη θέση του smartphone μου. Ο αναδιπλούμενος και πολύ λεπτός σχεδιασμός του επιτρέπει να χωράει παντού, ενώ η εξωτερική οθόνη μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω ανά πάσα στιγμή τις ειδοποιήσεις μου, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξω.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ενθουσιαστώ και με το super sleek design του, στο μοναδικό λευκό χρώμα. Η μπαταρία διαρκεί αμέτρητες ώρες, ενώ διαθέτει και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super Charge 40 W, lifesaver για όλες αυτές τις φορές που δεν υπάρχει χρόνος να φορτίσω το κινητό μου.

Το νέο HUAWEI P50 Pro 

Το smartphone που έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητα των Vogue editors-3

Στις νέες αφίξεις της HUAWEI, ξεχώρισα και το HUAWEI P50 Pro, για την επαγγελματική ποιότητα των φωτογραφιών του, στο οποίο και κάναμε crash test σε ένα νυχτερινό γύρισμα στην πόλη. Διαθέτει την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς, όπως και αισθητήρα multi-spectrum. Έχει την δυνατότητα να μπορεί να αποτυπώσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με το αποτέλεσμα να φτάνει πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Στην εποχή μας βλέπουμε ξανά μια στροφή προς την φυσικότητα στα social media και σε ένα πιο raw στυλ, γι’ αυτό και έχει ήδη κερδίσει τους vloggers και Instagrammers, σαν το απόλυτο εργαλείο δουλειάς.

Η τρισδιάστατη καμπύλη οθόνη του HUAWEI P50 Pro, υποστηρίζει όλο το P3 χρωματικό φάσμα, μέχρι 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα εξασφαλίζοντας μια ακριβή απόδοση των πραγματικών χρωμάτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με ηχεία Dual Stereo.

Το smartphone που έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητα των Vogue editors-4

Το νέο nova 9 SE

Η HUAWEI μας προκάλεσε να δοκιμάσουμε και το νέο nova 9 SE, με την εντυπωσιακή κάμερα των 108 megapixel. Αξιοποιήσαμε πλήρως τις δυνατότητές του, σε μια βραδινή street style φωτογράφιση, αφού αυτό το smartphone προσφέρει μια καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για την ακρίβεια μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και σε περιπτώσεις που το φως είναι ελάχιστο, με τη λειτουργία Super Night Shot και τη βελτιωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, αυξάνοντας τη φωτεινότητα του σκοτεινού περιβάλλοντος χώρου.

Το smartphone που έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητα των Vogue editors-5

Η παραγωγή περιεχομένου για τα social media, είναι μια πραγματικά απαιτητική δουλειά. Στην αρχή τουλάχιστον το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε τα σωστά εργαλεία, και μιλάμε φυσικά για ένα smartphone με απεριόριστες δυνατότητες, όπως το nova 9 SE.

Όλοι οι vloggers, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τη λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, η οποία επιτρέπει την εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα και την αποθήκευση του υλικού ως ένα ενιαίο αρχείο. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Dual-View, μπορείτε να βιντεοσκοπείτε ταυτόχρονα τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και πίσω από αυτή. Φορτίζεται άμεσα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χάσετε κανένα νέο μήνυμα, βίντεο, ή δημοσίευση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

MHT