τζιν-και-blazer-ο-supermodel-approved-συνδυασμός-206748
©Getty Images

Πολλά από τα trends που βλέπουμε να φορούν τα supermodels, είναι δύσκολο να τα υιοθετήσουμε. Για παράδειγμα τα αποκαλυπτικά naked φορέματα με τα οποία έχουμε δει κατά καιρούς την Kendall Jenner και την Zoe Kravitz ή τα curtain tops από το show του Jacquemus. Υπάρχει όμως και ένας συνδυασμός που αγαπούν όλα τα supermodels και δεν απαιτεί καμία προσπάθεια. Πρόκειται φυσικά για το outfit τζιν παντελόνι και σακάκι, το οποίο μπορούμε να πούμε πως αποτελεί την “στολή” των μοντέλων.

Αυτόν τον συνδυασμό λάνσαραν στα 90s οι Kate Moss, Naomi Campbell και Claudia Schiffer, ενώ τώρα βλέπουμε να τον ακολουθούν με την ίδια επιτυχία η Kaia Gerber, η Kendall Jenner, οι αδερφές Hadid και πολλά ακόμα μοντέλα αυτής της εποχής. Ο συνδυασμός τζιν παντελόνι και blazer είναι αλάνθαστος, αρκεί κάθε φορά να είναι και προσαρμοσμένος στο στυλ της εκάστοτε δεκαετίας.

Η Vogue συγκέντρωσε τα supermodel approved looks, με ντένιμ παντελόνι και blazer, που θα γίνουν έμπνευση για τις εμφανίσεις των μηνών που ακολουθούν.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-1
©Getty Images

H Kate Moss στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με skinny τζιν παντελόνι, μεσάτο σακάκι και την Mulberry It bag της, έδωσε ένα bohemian twist σε αυτό τον συνδυασμό.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-2
©Getty Images

H Naomi Campbell το 2008 με bootcut τζιν παντελόνι, λευκό σακάκι και T-shirt, σε έναν πολύ χαρακτηριστικό συνδυασμό εκείνης της περιόδου.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-3
©Getty Images

H Kendall Jenner σε πολύ πρόσφατη εμφάνισή της, με bootcut denim, oversized σακάκι και ένα λευκό cool πουκάμισο.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-4
©Getty Images

H Cindy Crawford πολύ συχνά φορούσε σακάκι και τζιν, με την κόρη της Kaia Gerber να ακολουθεί. Στην περίπτωση της Kaia, το σακάκι είναι καρό, φαρδύ και με masculine γραμμή, το τζιν straight, ενώ προτιμά τα sneakers αντί για τα high heels.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-5
©Getty Images

H Hailey Bieber με δερμάτινο σακάκι, baggy τζιν παντελόνι και brogues, δίνει το δικό της supermodel twist σε αυτό τον συνδυασμό.

Τζιν και blazer: Ο supermodel approved συνδυασμός-6
©Getty Images

H Bella Hadid υιοθετεί επίσης το στυλ, αλλά με vintage αναφορές.

Διαβάστε επίσης | High-low chic: Το στυλ της Katie Holmes που θέλουμε να αντιγράψουμε

MHT