ξεχάστε-τις-mini-bags-ο-οίκος-prada-λανσάρει-το-glove-purse8-164524
©Courtesy of Prada

Όσο το 2021 κάνει αργές αλλά αξιόλογες προσπάθειες για να γίνει η χρονιά που θα γυρίσουμε στα dancefloor, η Miuccia Prada και ο Raf Simons «εκμεταλλεύονται» τη σύμπραξή τους στο δημιουργικό τιμόνι του οίκου Prada για να συνθέσουν τον ύμνο της μεγάλης επιστροφής του eveningwear. Γιατί, δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεχάσει πώς είναι να ντύνεσαι για να παρτάρεις ένα ολόκληρο βράδυ – στιγμές του παρελθόντος που ανασύραμε με νοσταλγία, βλέποντας το σόου και ακούγοντας το soundtrack του Richie Hawtin στο background.

Ξεχάστε τις mini bags, ο οίκος Prada λανσάρει το “glove purse”-1
©Courtesy of Prada

Οικολογικές γούνες, χοντρά τακούνια, κολάν με μοτίβα, νάιλον και παγέτα συγκεντρώθηκαν σε μια συλλογή που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την άλλη όψη της κομψότητας: την άνεση, το στοιχείο που, ειδικά μετά την πανδημία και την κυριαρχία του loungewear, κανείς δεν είναι έτοιμος να θυσιάσει. Με άλλα λόγια, αναζητούμε τη μέση λύση, και να που τη βρήκαμε, με τον πιο λειτουργικό και ταυτόχρονα “Gen-Z friendly” τρόπο.

Ξεχάστε τις mini bags, ο οίκος Prada λανσάρει το “glove purse”-2
©Courtesy of Prada
Ξεχάστε τις mini bags, ο οίκος Prada λανσάρει το “glove purse”-3
©Courtesy of Prada

Ένα κομψό γάντι με prints και έντονα χρώματα, έχει ξαφνικά αυτό που πάντοτε χρειαζόμασταν για το τέλειο, απολύτως απελευθερωτικό partying στα κλαμπ: ένα ενσωματωμένο μικρό τσαντάκι που ακουμπάει μονίμως στο χέρι μας, χωράει τα απαραίτητα και διασφαλίζει ότι δεν θα το ξεχάσουμε πουθενά μετά από λίγα ποτά παραπάνω. Φυσικά, όταν λέμε τα απαραίτητα εννοούμε τα πολύ απαραίτητα – ένα κραγιόν, ένα κλειδί, άντε και μια κάρτα. Σίγουρα όχι το κινητό, αλλά σε κάθε περίπτωση μετά από τόσους μήνες στο σπίτι ένα βράδυ έξω, χορεύοντας, χωρίς κινητό και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (που μέχρι και σήμερα είναι υπέρμετρα απαραίτητες αφού μας συνδέουν με τον «έξω κόσμο»), είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης | Δείτε live το show του οίκου Prada στο Instagram και Facebook account της Vogue Greece

MHT