ζώνη-οι-πιο-updated-συνδυασμοί-για-το-φθινόπ-281765
©Coperni

Όσο οι τάσεις του φθινοπώρου αρχίζουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνονται, ξεκινάμε και εμείς να καταγράφουμε τα styling tips που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας την επόμενη σεζόν. Ένα από τα κομμάτια-κλειδιά που σίγουρα θα ενσωματώσουμε ωστόσο είναι η ζώνη, το αξεσουάρ που όπως όλα δείχνουν θα φορεθεί με κάθε πιθανό διαφορετικό τρόπο το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Οι Pre Fall συλλογές των οίκων επιβεβαιώνουν την τάση. Στον Sportmax είδαμε ζώνες στο ύψος του στήθους πάνω από XL παντελόνια και tank top. Από το brand Coperni ανακαλύψαμε το micro-trend που θέλει τις ζώνες να φοριούνται ως bracelet πάνω από τους αγκώνες και τους μοιρούς, ενώ ο οίκος Cavalli, με western αισθητική, παρουσίασε το double belt trend, όπου δύο ζώνες φοριούνται μαζί πάνω από κομψά παλτό.

Ζώνη: Οι πιο updated συνδυασμοί για το φθινόπωρο 2023-1
©Sportmax
Ζώνη: Οι πιο updated συνδυασμοί για το φθινόπωρο 2023-2
©Cavalli

Όσον αφορά το στιλ των ζωνών που θα δούμε περισσότερο στο street style, αυτό θα είναι σίγουρα το φαρδύ. Πάνω από παντελόνια με χαμηλοκάβαλο κόψιμο ή super mini φούστες, οι φαρδιές ζώνες θα γίνουν το απόλυτο bonus accessory που θα δώσει άλλη διάσταση στις εμφανίσεις μας και φυσικά μια αίσθηση 00s,  που παραμένουν στην πρώτη γραμμή και για αυτό το φθινόπωρο.

Ζώνη: Οι πιο updated συνδυασμοί για το φθινόπωρο 2023-3
©Blumarine

Ο οίκος Diesel έφερε στις ζώνες το trend των metallics. Με ένα τεράστιο λογότυπο με το γράμμα D, οι ζώνες που ξεχώρισαν στην Pre Fall συλλογή του ήταν ασημί και glossy και συνδυάστηκαν τέλεια με τα low rise jeans του brand.

Ζώνη: Οι πιο updated συνδυασμοί για το φθινόπωρο 2023-4
©Diesel

Όπως και να επιλέξετε να φορέσετε τις ζώνες σας τους επόμενους μήνες, σημασία έχει να μη διστάσετε να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε mix and match συνδυασμούς, να τις ενσωματώσετε σε ανατρεπτικά σημεία και να τις αναδείξετε με τα πιο edgy κομμάτια.

Διαβάστε επίσης | Τα 7 shoe trends του φθινοπώρου που πρέπει να γνωρίζετε

MHT