Από τον Gabriel στη Sylvie, αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στο Emily in Paris

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Από τον Gabriel στη Sylvie, αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στο Emily in Paris

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Netflix
Netflix

SeriesΡομαντικό, γρήγορο και παιχνιδιάρικο, το Emily In Paris φαίνεται να έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κοινού που μιλούσε μήνες για αυτό, πριν την πρεμιέρα του στο Netflix στις 2 Οκτωβρίου.

Με τον σεναριογράφο των επιτυχιών, Darren Star, στο τιμόνι της πλοκής και την iconic πια ενδυματολόγο Patricia Field στο στάιλινγκ, η σειρά είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα. Το Παρίσι απεικονίζεται στα καλύτερά του και τα ρούχα μας θυμίζουν εποχές Devil wears Prada και Sex and the City, με τους πρωταγωνιστές να ισορροπούν κάπου ανάμεσα στα δύο.

Από την Emily, στην Sylvie και από τον Antoine, στον Julien, αυτή είναι η κατάταξη με τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες στο Emily In Paris, ξεκινώντας με αυτόν που ξεχώρισε λιγότερο.

8. Antoine


©Netflix

“Sexy or sexist?”, είναι το ερώτημα στην καμπάνια που σκαρφίζεται η Emily για τον Antoine, έναν απαιτητικό πελάτη της Savoir. H απάντησή μας: “sexist”.

7. Sylvie


©Netflix

Το αυστηρό αφεντικό της Emily, η Sylvie, είναι μάλλον η γαλλική εκδοχή της Miranda Priestly από το The Devil Wears Prada. Είναι σικ, καπνίζει αντί να τρώει μεσημεριανό και απεχθάνεται την Emily και τους «αμερικανικούς τρόπους» της.

6. Luc


©Netflix

O εύστροφος συνάδελφος της Emily, Luc, είναι στην πραγματικότητα ένα διαμάντι, αλλά μάλλον έπεσε στα μάτια μας όταν της πρότεινε τον «Πύργο του Άιφελ» για την καμπάνια με τα πολυτελή κρεβάτια.

5. Julien


©Netflix

Ο Julien είναι ο χαρακτήρας που θα θέλαμε να βλέπαμε περισσότερο σε αυτή τη σειρά. Πολύ αστείος, με μοναδική εκφραστική ικανότητα. Αν υπάρξει δεύτερη σεζόν αναμένεται να ξεχωρίσει.

4. Gabriel


©Netflix

Μπορεί για πολλούς ο Gabriel να πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτής της λίστας, εμείς όμως δεν μπορούμε να μην αναρωτιόμαστε πού πήγε η σχέση του με την ειλικρίνεια. Δεν κάνουμε άλλα spoiler!

3. Mindy


©Netflix

Δεν υπάρχει κάτι που να μην αγαπάμε στην Mindy. Είναι τρυφερή, έξυπνη, αστεία και πεισματάρα, ενώ ήταν η μόνη που υποδέχτηκε με τόση χαρά την Emily στο Παρίσι.

2. Emily


©Netflix

Ναι, η Emily δεν είναι στην πρώτη θέση, γιατί υπάρχει κάποιος άλλος που την αξίζει περισσότερο. Ναι, είναι πανέξυπνη, λατρεύει τη δουλειά της και ξέρει να διεκδικεί ό,τι της ανήκει, αλλά η κατάσταση με τον Gabriel της αφαιρεί πόντους.

1. Camille


©Netflix

Η δεύτερη φίλη της Emily στο Παρίσι – και κοπέλα του Gabriel – είναι το απόλυτο French-girl crush μας. Ξεχωρίζει για το στιλ της, αλλά και τον χαρακτήρα της. Είναι τρυφερή, γλυκιά και γενναιόδωρη και η πρώτη θέση της ανήκει επάξια.

Διαβάστε επίσης | Emily In Paris: Αυτά είναι τα style icons που ενέπνευσαν την Patricia Field

Scroll to Top