κόκκινο-κρασί-σικελίας-και-αυθεντικό-pan-152633

Dolce & Gabbana: Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο εμπλουτίζει τις δράσεις του και συνεργάζεται με αυθεντίες στον οίνο και την αρτοποιεία για δύο μοναδικές γευστικές εμπειρίες “Μade in Italy”.

Tancredi, ένα εμβληματικό όνομα για ένα ιστορικό κρασί. Εμπνευσμένο από τον ομώνυμο χαρακτήρα στην ταινία Il Gattopardo του 1963, το βαθύ κόκκινο κρασί που παράγει το Σισιλιάνικο οινοποιείο Donnafugata και υπογράφει με την καλλιτεχνική του ματιά το δίδυμο Dolce & Gabbana επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη vintage έκδοση που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του καλού κρασιού.

Το όνομά του επιλέχθηκε για να παντρέψει την παράδοση με το τώρα. Χρυσό, μπλε και μπαρόκ σχεδιασμοί στη συσκευασία του συμβολίζουν τη γνήσια αριστοκρατία ενώ κόκκινο, πράσινο και γεωμετρικά στοιχεία γεννούν έναν επαναστατισμό, όμοιο με αυτόν που ξεσήκωσε η ενοποίηση της Ιταλίας στη Σικελία.

Κόκκινο κρασί Σικελίας και αυθεντικό Panettone με την υπογραφή Dolce & Gabbana-1
©Courtesy of Dolce&Gabbana
1/4
Native Share

Το Tancredi έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με τα κρασιά που δημιούργησε η προηγούμενη συνεργασία του οίκου Dolce & Gabbana με το οινοποιείο Donnafugata. Μετά το Rosa, το αυθεντικό ροζέ κρασί με τη φρουτώδη γεύση και τις λουλουδάτες νότες, το Tancredi μας υπενθυμίζει την αγάπη για την παράδοση, τη μητέρα πατρίδα και τις θαύματα της ιταλική γης.

Διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό (περίπου 8,000 μπουκάλια), το κόκκινο Tancredi απευθύνεται τόσο στους Ιταλούς, όσο και τους απανταχού λάτρεις του οίνου παγκοσμίως. Η πικάντικη γεύση του θα σας ταξιδέψει στη Μεσόγειο, όσο τα αρώματά του θα σας μεταφέρουν στην παθιασμένη Σικελία για μια μοναδική εμπειρία “Made in Italy”.

Κόκκινο κρασί Σικελίας και αυθεντικό Panettone με την υπογραφή Dolce & Gabbana-2
©Courtesy of Dolce&Gabbana
2/4
Native Share

Ως συνέχεια σε αυτό το γευστικό ταξίδι, έρχεται μια ακόμη λαχταριστή συνεργασία του brand, αυτή τη φορά με το αρτοποιείο Fiasconaro για ένα μοναδικό Panettone με Σικελιανά αμύγδαλα, υλικό-πρωταγωνιστή στη γαστρονομική και ζαχαροπλαστική παράδοση της περιοχής.

Κόκκινο κρασί Σικελίας και αυθεντικό Panettone με την υπογραφή Dolce & Gabbana-3
©Courtesy of Dolce&Gabbana
3/4
Native Share

Αυθεντικά εύγευστο, πεντανόστιμο και κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά, το Panettone διακοσμείται με γλάσο και αμύγδαλα και απογειώνεται με την προσθήκη σταφίδας που αφήνει μια επίγευση από το διαχρονικό κρασί Vecchio Samperi.

Κόκκινο κρασί Σικελίας και αυθεντικό Panettone με την υπογραφή Dolce & Gabbana-4
©Courtesy of Dolce&Gabbana
4/4
Native Share

Το παραδοσιακό ιταλικό γλύκισμα προσφέρεται και σε άλλες εκδοχές (κάστανα και τζαντούγια,  λεμόνι και σαφράν), όλα εμπνευσμένα από τη μακρά ιστορία της Σικελίας και πακεταρισμένα σε πολύχρωμες συσκευασίες που επιμελήθηκαν οι Dolce & Gabbana.

*Τα προϊόντα διατίθενται στο Martini Bar στο Μιλάνο (Corso Venezia 15), σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ιταλία και το εξωτερικό και ηλεκτρονικά εδώ.