η-jennifer-aniston-επιβεβαιώνει-ότι-τα-φιλαράκια-137425
©Instagram @jenniferaniston

Τα φιλαράκια – ή αλλιώς Friends – η σειρά που έριξε τίτλους τέλους το 2004, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς που πέρασαν από την τηλεόραση. Φήμες που θέλουν τα μέλη της αχώριστης παρέας να επανασυνδέονται τηλεοπτικά, παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες εδώ και αρκετά χρόνια. Την Παρασκευή, όμως, η Jennifer Aniston έδωσε την απάντηση που όλοι περιμέναμε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram: «Είναι πραγματικότητα».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Χόλιγουντ, το reunion είναι επισήμως στα σκαριά – και με τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς. Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα υπογράψουν την επιστροφή τους και ως executive producers, στο πλευρό των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς David Crane, Marta Kauffman και Kevin Bright.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh

Τον περασμένο Οκτώβρη, η Aniston έδωσε ήδη ένα πρώτο στοιχείο για την τηλεοπτική επανασύνδεση των “Friends” στους ακόλουθους της στο Instagram, ανεβάζοντας μια ομαδική selfie της γνωστής παρέας, που έγινε viral. Λίγες εβδομάδες μετά ακολούθησε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Cox στο λογαριασμό της αγκαλιά με τον Perry, αλλά ακόμα δεν ήμασταν σίγουροι. Τώρα ξέρουμε. Ο Ross, η Rachel, ο Joey, η Phoebe, η Monica και ο Chandler θα ξαναβρεθούν (επιτέλους) στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/B4lRJHXjgnT/?utm_source=ig_web_copy_link

MHT