ο-keanu-reeves-καλεί-τους-θαυμαστές-του-σ-ένα-πρ-146108
©© Frederick M. Brown

Μπορεί ο Keanu Reeves να είναι ακριβοθώρητος, παρά ταύτα ετοιμάζεται να αφήσει στην άκρη για λίγο το αινιγματικό του προφίλ για καλό σκοπό. Ο ηθοποιός του Matrix δίνει τη δυνατότητα στους τυχερούς θαυμαστές του να συνομιλήσουν απευθείας μαζί του σ’ ένα 15λεπτο Zoom call, με απώτερο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, Shine Camp.

«Μια σύντομη πριβέ κουβέντα με τον Keanu (Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick). Τον ξέρετε. Τον αγαπάτε», διαβάζουμε στην περιγραφή του βραβείου. «Είναι πραγματικά κάτι το ανεκτίμητο να έχετε την ευκαιρία να κάνετε Zoom μαζί του από το σπίτι! Ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και περάστε 15 λεπτά με τον αγαπημένο ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό», συνεχίζει. Μέχρι ώρας, η υποβολή προσφορών ξεπέρασε το αναμενόμενο ποσό των 10.000 δολαρίων και έχει αγγίξει τα 16.600 δολάρια.

Άλλες διασημότητες ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο. Θέλετε μια Zoom συναυλία 15 λεπτών με την Ally Brooke από το «Fifth Harmony» ή μια συνομιλία με τον Jonathan Frakes του «Star Trek»; Εάν το Zoom με τον Reeves υπερβαίνει κατά πολύ τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε απλώς να τον απολαύσετε στα δύο επόμενα project που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες: «Bill & Ted Face the Music» και «The Matrix 4».

Originally published on Vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | 9 LGBTQIA+ φιλανθρωπικά ιδρύματα που μπορείτε να στηρίξετε τον «Pride μήνα» Ιούνιο

MHT