shutterstock
shutterstock
shutterstock

Wedding Decor 2019: Ανακαλύψτε τις τάσεις του φθινοπώρου

Αποξηραμένα λουλούδια, παλιές πορσελάνες, vintage έπιπλα, ψηλά κεριά, διακοσμητικές αντιθέσεις και μια παλέτα χρωμάτων που μυρίζει φθινόπωρο. Η Vogue συγκέντρωσε 5 φθινοπωρινές τάσεις βγαλμένες από το Instagram που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό την ημέρα του γάμου σας.

Το Φθινόπωρο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Τα χρυσά φύλλα πέφτουν από τα δέντρα και συνθέτουν ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον για το γάμο σας. Η Vogue υποδέχεται με ενθουσιασμό αυτήν την ξεχωριστή εποχή, και εστιάζει στις 5 ισχυρότερες τάσεις διακόσμησης που εντοπίστηκαν στο Instagram.

1. Αποξηραμένα λουλούδια

 

Τα αποξηραμένα λουλούδια ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή του φθινοπώρου, καθώς δημιουργούν μια μοναδική ρετρό ατμόσφαιρα που θα δικαιώσει την επιλογή σας. Αντίστοιχα, τα αποξηραμένα φύλλα και στάχυα είναι ένας απλό αλλά εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο που θα αλλάξει εντελώς τη διάθεση του χώρου σας.

2. Παλιά πιάτα και πορσελάνες

 

Οι πορσελάνες και τα παλιά πιάτα της γιαγιάς βρίσκουν την τέλεια θέση στο φθινοπωρινό γαμήλιο τραπέζι. Θερμά χρώματα στις λεπτομέρειες, όπως το κεραμιδί και το καφέ ενισχύουν τη ρετρό διάθεση και δημιουργούν ένα έντονο αίσθημα νοσταλγίας.

3. Καλλιγραφία

 

Η καλλιγραφία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε τις τελικές πινελιές κομψότητας. Χρησιμοποιείστε την σε προσκλήσεις, επιγραφές, ευχαριστήριες κάρτες και σε αγγεία και διακοσμητικά στοιχεία τη μεγάλη μέρα του γάμου σας.

4. Ένα τραπέζι αποχρώσεων

 

Για εσάς που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το καλοκαίρι, σας βοηθάμε να το παρατείνετε και προτείνουμε χρώματα της άμμου σε συνδυασμό με το ανοιχτό μπλε της θάλασσας. Οι εκλεπτυσμένες μονοχρωμίες και τα μίνιμαλ διακοσμητικά στοιχεία θα κάνουν τη διαφορά.

5. Think out of the box

 

Mικρά φυτά και κάκτοι γίνονται τα συστατικά της τέλειας μπομπονιέρας! Οι μίνι γλάστρες που προσφέρονται στους επισκέπτες έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς στους γάμους. Δημιουργήστε μια ξύλινη κατασκευή και κάντε τις μπομπονιέρες σας μέρος της διακόσμησης.

Scroll to Top